Stiri din tulcea

„Hai, tulceni, la Hora Mare” ediția a II-a, concurs organizat de Consiliul Județean Tulcea

12 ianuarie 2022
„Hai, tulceni, la Hora Mare” ediția a II-a, concurs organizat de Consiliul Județean Tulcea

„Hai, tulceni, la Hora Mare” ediția a II-a, concurs organizat de Consiliul Județean Tulcea

Pentru a marca 163 de ani de la Mica Unire, Consiliul Județean Tulcea anunță că organizează un concurs la care pot participa toți locuitorii județului, indiferent de vârstă, până pe 19 ianuarie, ora 12.00:

❗❗❗ START CONCURS ❗❗❗
📌 Cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, Consiliul Județean Tulcea organizează a doua ediție a concursului „Hai, tulceni, la #HoraMare!“, pentru a marca împlinirea a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române.
📌 Concurenții, tulceni de orice vârstă, vor realiza #machete din materiale #reciclabile (sticlă, hârtie, plastic etc.) sau materiale din mediul natural (frunze, pietre, crengi etc.) care să ilustreze tema concursului.
📌 Concurenții trebuie să fotografieze fiecare lucrare și să o trimită pe #adresa de e-mail: comunicare.cjtulcea@yahoo.com până pe data de 19 ianuarie 2022, ora 12.00.
📌 La concurs se pot înscrie numai concurenți care locuiesc pe raza județului #Tulcea, iar lucrările înscrise trebuie să fie rezultatul activității individuale.
📌 Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de o scurtă descriere (maximum două fraze), numele și datele de contact ale #concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.
📌 În cazul în care un concurent nu a primit confimare pe e-mail din partea Consiliului Județean Tulcea, este rugat să contacteze #Serviciul Comunicare, Relații Externe, Anticorupție și Promovarea Județului la numărul de telefon 0240/502208.
transmite Consiliul Județean Tulcea pe pagina sa de socializare.
24 ianuarie 1859: Mica Unire - Unirea Principatelor Române sub Alexandru  Ioan Cuza - Ziarul Unirea
Luni, 24 ianuarie 2022, se împlinesc 163 de ani de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. Evenimentul din 1859 a rămas în istorie ca „Mica Unire”, pentru a-l deosebi de Unirea de la 1 Decembrie 1918, dar în fapt a fost un moment crucial pentru devenirea ulterioară a României ca stat.
De altfel, luni 24 ianuarie 2022 va fi și zi liberă legală!