Stiri din tulcea

Grav accident rutier în Măcin! O victimă a avut nevoie de descarcerare!

4 octombrie 2021
Grav accident rutier în Măcin! O victimă a avut nevoie de descarcerare!

Grav accident rutier în Măcin! O victimă a avut nevoie de descarcerare!

UPDATE: Accidentul a fost provocat de un șofer începător!
IPJ Tulcea: Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că un auto condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Măcin, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie din aceeași localitate, ar fi intrat în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 78 de ani, din Măcin.
În urma impactului, ambele auto au părăsit partea carosabilă, rezultând rănirea conducătorului auto de 78 de ani, care ulterior a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.
 
grav accident Macin 3
––––––––––

În jurul orei 11:40, pompierii militari din cadrul Secției Măcin au intervenit pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier, produs pe raza localității Măcin, în care au fost implicate două autoturisme.

Au fost dislocate trei echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

grav accident Macin 2

În urma evenimentului a rezultat o victimă încarcerată, conștientă și cooperantă, în vârstă de 77 de ani, iar salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea bărbatului. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la spital de către ambulanța SAJ, prezentă la locul evenimentului, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor de la autoturisme.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

sursă info și foto: comunicat ISU Delta Tulcea