Stiri din tulcea

Gluma sau tentativa de jaf?

28 noiembrie 2020
Gluma sau tentativa de jaf?

Gluma sau tentativa de jaf?

Copii din Babadag creeaza tot mai multe probleme beneficiind de faptul ca nu pot raspunde penal. Joi, 26 noimebrie doi minori au pus pe mijlocul strazii cateva scanduri pline de cuie periclitand astfel circulatia rutiera si punand in pericol vietile celor care se incumetau sa treaca prin cartierul Bendea. Cei doi, in varsta de 12 respectriv 13 ani au fost identificati iar parintii au fost amendati.

La data de 27 noiembrie a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag au identificat doi minori de 12, respectiv 13 ani, din Babadag, care, în cursul zilei de ieri, nefiind supravegheati de către părinți, în joacă, ar fi postat două scanduri cu cuie, pe strada Republicii din localitate, fără a se afecta circulația autovehiculelor pe respectiva arteră rutieră.
In baza constatărilor, s-a dispus măsura sanctionarii contravenționale a părinților celor doi minori, conform Legii 61/1991 R., în valoare totală de 1000 de lei.
Polițiștii acționează permanent pentru creșterea gradului de siguranță al cetățeanului, prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de ordine și siguranța publică, se arata in comunicatul de presa al IPJ Tulcea.