Stiri din tulcea

George Șișcu, alături de Nicolae Ciucă la depunerea candidaturii pentru șefia PNL

7 aprilie 2022
George Șișcu, alături de Nicolae Ciucă la depunerea candidaturii pentru șefia PNL

George Șișcu, alături de Nicolae Ciucă la depunerea candidaturii pentru șefia PNL

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus ieri după-amiaza moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al PNL, spunând că obiectivul său este „întărirea partidului și pregătirea alegerilor următoare”, relatează Digi24.
Prezent în sală, alături de el, a fost și deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu.
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, persoane în picioare, persoane stând jos, costum şi interior
PNL, o singură echipă, unită pentru România!
Am participat la depunerea moţiunii de candidatură pentru funcţia de preşedinte al Partidului Național Liberal de către Premierul României și senatorul PNL Nicolae Ciucă, intitulată. „Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”.
Documentul a fost depus în mod oficial la sediul partidului în fața Comisiei desemnate cu organizarea Congresului extraordinar de duminică, 10 aprilie.
Este o candidatură așteptată, iar cea mai bună soluție pentru PNL astăzi este ca acesta să fie condus de către premierul liberal care a dovedit în ultimele luni profesionalism și echilibru în fruntea executivului. Mai mult decât atât, Nicolae Ciucă s-a dovedit a fi un bun liant al coaliției de guvernare!
Începând de duminică, lucrurile vor arăta altfel în PNL, nu mai există echipă câștigătoare sau pierzătoare! Și dacă ar mai fi existat un alt candidat în afara domnului premier Ciucă, această sintagmă, de „echipă câștigătoare“, ar fi fost oricum desuetă.
a declarat deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu.
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane stând jos, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi costum
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi text care spune „NL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNL PNIL NL PNL PN IPNL”
Sursă: Facebook George Șișcu