Stiri din tulcea

„Gândul – prieten sau inamic?” – un nou workshop la DAPS Tulcea

19 februarie 2024
„Gândul – prieten sau inamic?” – un nou workshop la DAPS Tulcea

„Gândul – prieten sau inamic?” – un nou workshop la DAPS Tulcea

Direcția de Asistență și Protecție Socială (DAPS) Tulcea continuă programul „Cum depășim provocările din viața noastră”, lansat în ultima zi din ianuarie 2024, cu o nouă întâlnire ce are ca temă „Gândul – prieten sau inamic?”, după cum scrie pe pagina oficială a instituției aflată în subordinea Consiliului Local Tulcea.

Workshop-ul va avea loc joi, 22.02.2024, la sediul din str. Isaccei nr. 36, începând cu ora 14.00 iar pentru înscrierea în program și alte detalii cei interesați pot suna, în intervalul luni- joi, între orele 10.00 -13.00 la nr. 0747072434, persoană de contact Vladu Daniela, coordonator proiect.

Direcția de Asistență și Protecție Socială (DAPS) Tulcea a inițiat acest program, ce cuprinde o serie de workshopuri gratuite, deoarece „există o nevoie foarte mare în rândul adulților de a accesa informații valoroase pentru dezvoltarea personală, vindecarea rănilor emoționale și a traumelor trecutului, integrarea și acceptarea situațiilor provocatoare din viața lor”.

În cadrul acestor ateliere, participanții vor avea ocazia să se cunoască mai bine, să schimbe perpectiva din care își abordează propriile provocări, să învețe tehnici concrete prin care să integreze microeșecurile și să iasă din starea de negativitate, să-și stabilească în mod corect obiective și strategii care să le aducă prosperitatea, să-și conștientizeze propriile strategii care le aduc rezultate ineficiente, mai pe scurt : să își îmbunătățească viața.

(sursă info și foto : fb daps.tulcea)