Gala Excelenței a avut loc ieri la Tulcea, chiar înainte de Ziua Internaţională a Educației

5 octombrie 2022 | Educatie
Gala Excelenței a avut loc ieri la Tulcea, chiar înainte de Ziua Internaţională a Educației

Gala Excelenței a avut loc ieri la Tulcea, chiar înainte de Ziua Internaţională a Educației

În organizarea Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, evenimentul dedicat celebrării excelenței în educație a avut loc, ieri, la Teatrul Jean Bart, chiar înainte de Ziua Internaţională a Educației, ce se sărbătorește azi, când elevii și profesorii au o zi liberă, conform structurii anului școlar și contractului colectiv de muncă.

În cadrul festivității au fost acordate diplome de excelență pentru zeci de elevi care au obținut premii la olimpiadele și concursurile școlare, precum și pentru cadrele didactice care i-au pregătit, transmite Consiliul Județean Tulcea printr-un comunicat primit la redacție.

CJ Tl Gala Excelentei oct 22 public
Prezent la eveniment, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, și-a exprimat dorința ca, în anii viitori, sala de spectacole a Teatrului Jean Bart din municipiu să fie neîncăpătoare pentru numărul mare de tineri ce vor fi premiați pentru rezultate excepționale:

CJ Tl Gala Excelentei oct 22 MH
„Meritați felicitări pentru tot ceea ce faceți, pentru rezultatele pe care le obțineți. Tot ceea ce ați făcut voi și tot ceea ce veți face de acum încolo, la un moment dat, se va întoarce către noi, cei care vom beneficia de rezultatele muncii voastre. Felicitările și mulțumirile trebuie să vi le adresăm în același timp pentru că sunt la fel de importante.
Dacă ar fi să îmi pun o dorință, ar fi ca la anul și în anii care urmează să nu avem loc în această sală, să devină neîncăpătoare pentru tinerii care trebuie să primească premii. Voi, tinerii de astăzi, sunteți niște oameni excepționali, pentru că Tulcea este un pământ binecuvântat de Dumnezeu cu oameni minunați și cu tineri de excepție, așa cum spune și titlul acestei gale.
Vreau să vă felicit încă o dată, să vă mulțumesc și să vă spun că sunteți pe drumul cel bun. Să aveți încredere în cadrele didactice și în părinții voștri care vă îndrumă. Voi sunteți viitorul nostru și noi ne mândrim cu voi. Doamne ajută să fiți sănătoși și să aveți rezultate cât mai bune!“,

a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

 

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Tulcea, Gala Excelenței a fost organizată cu prilejul Zilei Internaționale a Educației, fiind vorba de o primă ediție la care au fost premiați peste 90 de elevi și 50 profesori, ca recunoaștere a meritelor și performanțelor obținute.

ISJ Tl Gala excelentei ed I oct 22

ISJ Gala excelentei oct 22 copii
Pe lângă elevi, profesori, directori și inspectori au fost și reprezentanți ai autorităților locale și județene: Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, Subprefectul Județului, doamna Corina-Geanina Terci, Vicepreședintele Consiliului Județean, domnul Mihai Huleni, Managerul City, domnul Nicolae Bibu, precum si reprezentanți ai partenerilor și colaboratorilor care au susținut și susțin în continuare performanța și succesul în educație.

(surse info și foto : comunicat de presă CJ Tulcea , fb isjtulcea )

 

Alte Articole

S-a dat startul înscrierilor/ reînscrierilor la cursurile Palatului Copiilor Tulcea

S-a dat startul înscrierilor/ reînscrierilor la cursurile Palatului Copiilor Tulcea

20 iunie 2024

Elevii din județul nostru care doresc să urmeze unul sau mai multe cursuri organizate de Palatul Copiilor Tulcea sau părinții / bunicii acestora, în cazul copiilor mai mici, trebuie să…

CISTESTE MAI MULT
Exercițiu de alarmare – evacuare derulat la Jurilovca

Exercițiu de alarmare – evacuare derulat la Jurilovca

19 iunie 2024

Aproximativ 180 de preșcolari și școlari, cât și personal didactic din cadrul Școlii Gimnaziale Jurilovca, au participat ieri, 18 iunie, la un exercițiu de alarmare – evacuare, potrivit informațiilor publicate…

CISTESTE MAI MULT