Stiri din tulcea

Forțe proaspete la Jandarmeria Tulcea

19 aprilie 2023
Forțe proaspete la Jandarmeria Tulcea

Forțe proaspete la Jandarmeria Tulcea

 

Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea s-a mărit cu 12 cadre tinere care și-au început de azi cariera militară, după cum a anunțat Jandarmeria Tulcea.

Este vorba de 1 ofițer și 11 subofițeri pregătiți să ofere sprijin și să-și îndeplinească cu succes misiunile încredințate, cărora inspectorul șef, colonel Bordei Ion, le-a urat succes și o carieră militară plină de realizări.

Tânărul care s-a alăturat ofițerilor specialiști din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea a obţinut cele mai bune rezultate la examenul susţinut în cadrul concursului organizat pentru ocuparea funcţiei de ofițer specialist II din cadrul Compartimentului Marketing și achiziții.

Cei 11 subofițeri absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, respectiv ,,Petru Rareș” Fălticeni, ce-și vor desfășura activitatea în cadrul Jandarmeriei Tulcea, se vor afla, timp de șase luni, sub îndrumarea unui tutore, un jandarm cu experiență care îi va îndruma în noua lor carieră.

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)