Stiri din tulcea

Final de săptămână și de lună cu arome și gust de toamnă, la Tulcea

25 septembrie 2023
Final de săptămână și de lună cu arome și gust de toamnă, la Tulcea

Final de săptămână și de lună cu arome și gust de toamnă, la Tulcea

Primăria Tulcea, societatea Agropiețe SA și Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” ne invită să descoperim aroma toamnei la cea de-a XI-a ediție a Târgului de Toamnă organizat în Piața Civică în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2023.

Fermierii locali pun deoparte cele mai alese produse din recoltele toamnei pentru a participa la acest târg iar gusturile și culorile toamnei au nevoie de o ambianță pe măsură, prin urmare, Agropiețe Tulcea și Ansamblul Baladele Deltei, organizatorii evenimentului, pregătesc decorul și muzica ce vor însufleți Piața Civică timp de trei zile, după cum a anunțat Primăria Municipiului Tulcea.

Timp de patru zile, între 28 septembrie și 1 octombrie, în cadrul Târgului de Toamnă, în Piața Civică din municipiu vor avea loc spectacole artistice susținute de ansambluri folclorice și recitaluri ale unor cunoscuți interpreți de muzică, precum Marian Cozma sau Walter Ghicolescu, transmite Ansamblul „Baladele Deltei” .

Ansamblul BD Tl Fest toamnei 23

Prin urmare, la final de săptămână și de lună, ne putem bucura de bunătățile aduse de producătorii locali în Piața Civică din municipiu, dar și de muzică și voie-bună.

(surse info și foto : fb Agropiete-Tulcea, fb primariatulcea, fb ansamblul.baladeledeltei)