Festivalul Enisala – Unitate la Cetate revine în forță

1 august 2023 | Actualitate
Festivalul Enisala – Unitate la Cetate revine în forță

Festivalul Enisala – Unitate la Cetate revine în forță

 

După succesul evenimentului organizat cu ocazia lansării falezei „Ivan Patzaichin”, Delta Waves Fest, la care au participat peste 40.000 de tulceni și turiști, Consiliul Județean Tulcea ne invită la ediția din acest an a Festivalului Enisala – Unitate la Cetate, ce va avea loc în perioada 18-20 august 2023, anunțând ce surprize și noutăți ni s-au pregătit.

CJ Tl HT faleza IP Inaugurare iul 23

În acest an, show-urile de lasere vor transforma Cetatea Enisala într-un adevărat regal de lumină și culoare iar focurile de artificii vor preschimba cerul într-un adevărat spectacol pirotehnic.

În plus, în prima zi de festival, este programat un show ecvestru plin de grație și cascadorii incredibile ce ne va fascina prin demonstrațiile impresionante, grația și eleganța cailor.

În ceea ce privește artiștii invitați, în fiecare seară de festival vor fi concerte de excepție cu cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, printre care Irina Rimes, Iris cu Cristi Minculescu, Connect-R, Zdob si Zdub, Raluk & Balkanic, Vița de Vie, Compact sau Plăieșii.

Va exista și o zonă specială de Food Court și Food Trucks cu o varietate de preparate delicioase: de la mâncăruri tradiționale românești până la preparate internaționale și gustări rapide tentante, pe scurt „o experiență gastronomică pe cinste”.

Zona de Food Court va fi un loc dedicat preparatelor delicioase și autentice, de la mâncăruri tradiționale românești din toate zonele țării, preparate la grătar pana la zeci de food trucks moderne și inovatoare în ceea ce privește experiența culinară.

Participanții vor avea oportunitatea de a încerca preparate de street food din diferite bucătării ale lumii, precum burgeri, minuturi, taco-uri, churos, kebab-uri, sushi, crepes, wafles și multe altele. Pentru a completa experiența, vei putea savura băuturi răcoritoare, cocktailuri inovatoare și deserturi delicioase. De la smoothie-uri sănătoase până la beri răcoritoare și vinuri fine, vei găsi o gamă largă de băuturi pentru a te răsfăța, scrie în comunicatul de presă CJ Tulcea transmis redacției.

Potrivit sursei, ediția din acest an se anunță a fi una de excepție, cu o serie de atracții și activități care vor fascina publicul și ne vor provoca limitele: carusele, tobogane gonflabile, bungee jumping, mașinuțe electrice, trenulețe, etc !

Festivalul Enisala- Unitate la Cetate este un eveniment tradițional care celebrează istoria și cultura zonei, reunind participanți și vizitatori din toate colțurile țării.

(surse info și foto : comunicat de presă CJ Tulcea, fb TeoHoria)

Alte Articole

Rezerve de apă oferite șoferilor de camioane din zona PTF Isaccea

Rezerve de apă oferite șoferilor de camioane din zona PTF Isaccea

12 iulie 2024

În condițiile în care, pentru zona continentașă a Dobrogei Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod Portocaliu cu val de căldură persistent, caniculă și disconfort termic accentuat, voluntarii…

CISTESTE MAI MULT
Urmează alte zile de caniculă – fii pregătit !

Urmează alte zile de caniculă – fii pregătit !

12 iulie 2024

În contextul în care canicula nu ne va părăsi așa de repede iar prognozele anunță chiar noi creșteri ale temperaturilor maxime, este important să fim pregătiți și cum chiar pentru…

CISTESTE MAI MULT