Stiri din tulcea

Explozie în Tulcea! O bătrână, imobilizată la pat, a murit!

6 septembrie 2021
Explozie în Tulcea! O bătrână, imobilizată la pat, a murit!

Explozie în Tulcea! O bătrână, imobilizată la pat, a murit!

UPDATE: Bătrâna avea, de fapt, 96 de ani și a fost lăsată singură în casă, transmite IPJ Tulcea. Când au ajuns la fața locului, salvatorii au găsit-o pe femeie pe pat carbonizată, într-una din camerele casei. Potrivit ISU Delta Tulcea, cel mai probabil, focul a pornit de la o candelă lăsată nesupravegheată și după ce s-a extins, o butelie din locuință a explodat. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă!

ȘTIREA INIȚIALĂ: O explozie puternică a avut loc în urmă cu puțin timp, la o casă de pe strada Griviței, în apropierea mall-ului din municipiu. Din nefericire, în casă se afla și o bătrână imobilizată la pat, care nu a supraviețuit.

Potrivit ISU Delta Tulcea, victima avea aproximativ 90 de ani și nu se putea deplasa. ISU Delta Tulcea nu a putut preciza deocamdată dacă bătrâna era singură în casă sau nu.

Cert este că apelul la 112 a fost făcut la ora 12.33. Au intervenit 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 1 echipaj SAJ, cu medic.

Incendiul a fost lichidat relativ repede, însă organele de anchetă au rămas la fața locului și au deschis o anchetă.

Potrivit IPJ Tulcea, momentan se întocmește un punct de vedere, pentru că situația de la fața locului este incertă, iar cercetările continuă.

Deocamdată cauza pentru producerea exploziei nu se cunosc.

 

explozie tulcea batrana decedata 5 explozie tulcea batrana decedata 4 explozie tulcea batrana decedata 3 explozie tulcea batrana decedata 2