Stiri din tulcea

Evenimentul de inaugurare a Falezei „Ivan Patzaichin”, vegheat de jandarmii tulceni

27 iulie 2023
Evenimentul de inaugurare a Falezei „Ivan Patzaichin”, vegheat de jandarmii tulceni

Evenimentul de inaugurare a Falezei „Ivan Patzaichin”, vegheat de jandarmii tulceni

Începând de vineri, 28 iulie și până duminică, 30 iulie, Jandarmeria Tulcea și Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Tomis” Constanța vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Delta Waves Fest, manifestare cultural-artistică ce se va desfășura cu ocazia inaugurării Falezei Ivan Patzaichin din municipiul Tulcea, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea.

Gruparea jandarmi Ctza foto fb

Pentru ca cetățenii să se poată bucura în acest sfârșit de săptămână de muzică și atmosferă în siguranță, Jandarmeria Tulcea recomandă celor care vor fi prezenți pe Faleza Ivan Patzaichin următoarele:

– să respecte indicațiile forțelor de ordine
– să evite consumul de alcool în alte spații decât cele special amenajate
– să nu aibă asupra lor obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente
– să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, având grijă să nu fie păstrate la vedere, mai ales în buzunarele exterioare ale vestimentației.

Având în vedere prezența unui număr mare de persoane la eveniment, pentru a preveni rătăcirea copiilor, jandarmii atrag atenția cu privire la supravegherea cu atenție a acestora de către cei care-i însoțesc.

În plus, o atenție deosebită va fi acordată prevenirii incidentelor de orice natură și prevenirii consumului de substanțe interzise.

Delta Waves Fest 23 fb

Jandarmeria Tulcea precizează  că zborul dronelor deasupra adunărilor de oameni organizate în aer liber la o înălțime mai mică de 300 de metri pe o rază de 600 de metri de aeronavă, atrage sancțiuni contravenționale conform Codului Aerian.
De asemenea, exploatarea unei drone fără ca aceasta să posede certificatul de înmatriculare sau certificatul de navigabilitate emis potrivit dispozițiilor legale constituie infracțiune.

Forțele de ordine se vor afla în zona de desfășurare a spectacolelor pentru a gestiona și a interveni eficient dacă situația o va impune.

(surse info, foto : buletin informativ Jandarmeria Tulcea, arhiva RD,  fb DeltaWavesFest)