Stiri din tulcea

Evenimente de tipul „Ziua Porților Deschise” la sediul F.J.T. Tulcea

27 martie 2024
Evenimente de tipul „Ziua Porților Deschise” la sediul F.J.T. Tulcea

Evenimente de tipul „Ziua Porților Deschise” la sediul F.J.T. Tulcea

În cadrul proiectului „Revitalizarea sectorului de tineret din România” , atât vineri, 29 martie, cât și sâmbătă, 30 martie, tinerii tulceni sunt invitați la sediul Fundației Județene pentru Tineret Tulcea ( str. Isaccei, nr. 24) pentru a participa la două evenimente în care vor primi informații utile dar vor putea și să-și „facă vocea auzită”, potrivit celor scrise pe pagina de socializare a F.J.T. Tulcea.

Mai exact, vineri, 29 martie 2024, este programată o întâlnire cu tinerii tulceni care doresc să se implice cât mai mult în comunitate.
Prin urmare, dacă esti un tânăr implicat, căruia îi place să contribuie la schimbări, nu rata acest eveniment, ce va începe de la ora 16.00.
În plus, pentru că organizatorii doresc să aducă cât mai mulți tineri implicați într-un singur loc și să le dezvolte competențele necesare pentru a participa la activități utile comunității locale, este de dorit să vii la întâlnire și cu grupul de prieteni.

FJT Tl tinerii isi fac vocea auzita 30 mart 24

În ceea ce privește ziua de sâmbătă, 30 martie 2024, de la ora 14.00 sunt așteptați tinerii care pot răspunde la întrebarea „Ce îți dorești să se întâmple la Fundația Județeană?” și care pot propune activități ce ar putea fi organizate în cadrul F.J.T. Tulcea sau pot veni cu îmbunătățiri legate de activitatea Fundației Județene pentru Tineret Tulcea.

Proiectul „Revitalizarea sectorului de tineret din România” este derulat de FITT Timisoara, în parteneriat cu Fundatia Nationala pentru Tineret, PONT și Newschool și beneficiază de finanțare prin Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE (Spațiul Economic European) 2014-2021.

(sursă info și foto : fb fundatiatineret.tulcea)