Stiri din tulcea

Eveniment rutier soldat cu un deces, azi, pe strada Spitalului din municipiu

28 februarie 2024
Eveniment rutier soldat cu un deces, azi, pe strada Spitalului din municipiu

Eveniment rutier soldat cu un deces, azi, pe strada Spitalului din municipiu

În această dimineață, pe strada Spitalului din municipiul Tulcea s-a produs un eveniment rutier soldat cu o victimă încarcerată, care, din păcate, a murit.

În jurul orei 09:30, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea acestei situații de urgență, generată de producerea unei coliziuni în care a fost implicat un autoturism, victima fiind șoferul mașinii, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Delta” Tulcea.

ISU Tl coliziune sofer decedat feb 24

Către locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și două autospeciale de stingere.
Victima a fost extrasă din autoturism de către pompieri și predată echipajului SAJ, prezent la fața locului, care i-a acordat primul ajutor medical, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea, sesizați în jurul orei 09:20, au constatat faptul că, un bărbat de 60 ani, a condus un autoturism pe strada Spitalului din municipiul Tulcea, iar din cauza unor probleme medicale a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, după cum ne-a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(surse info, foto : buletine informatie ISU Tulcea, IPJ Tulcea)