Stiri din tulcea

Energeticienii sunt sărbătoriți și la Tulcea

20 iulie 2023
Energeticienii sunt sărbătoriți și la Tulcea

Energeticienii sunt sărbătoriți și la Tulcea

Azi, 20 iulie, este sărbătoarea Sfântului Mare Proroc Ilie Tesviteanul, unul dintre cei mai importanți proroci din Vechiul Testament și cum Sfântul Ilie este și patron spiritual al energeticienilor și ocrotitor al aviatorilor români, tot azi sărbătorim și Ziua Energeticianului, precum și Ziua aviației române și a forțelor aeriene.

Tulcenii care sunt și abonați Energoterm sunt afectați direct de această sărbătoare deoarece, azi, sediul principalului furnizor tulcean de energie termică este închis.

În acest context, clienții Energoterm care doresc să facă plăți azi, se pot adresa punctelor de încasare tip PAY POINT, precum și prin transfer bancar în conturile afișate pe factură iar pentru corespondență se poate folosi rubrica „contact” de pe site-ul societății.

Z. Energeticianului catalinanghel.ro

Ziua Energeticianului, este sărbătorită de lucrătorii din sectorul energetic începând din anul 1992 .

Pe data de 20 iulie, în urmă cu 110 ani, intra în vigoare prima lege de organizare a aeronauticii militare din România, fiind înfiinţată o nouă categorie de forţe armate, Forţele Aeriene, scrie Ministerul Apărării Naționale, cu ocazia Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene

MApN Ziua Aviatiei 20 iul 23
La mulţi ani! Cer senin!

(surse info, foto : fb energotermTL, mapn.ro, catalinanghel.ro)