Stiri din tulcea

Elevii deja înscriși la cursurile Palatului Copiilor Tulcea pot veni și la Clubul de Vacanță

31 mai 2022
Elevii deja înscriși la cursurile Palatului Copiilor Tulcea pot veni și la Clubul de Vacanță

Elevii deja înscriși la cursurile Palatului Copiilor Tulcea pot veni și la Clubul de Vacanță

PALATUL COPIILOR TULCEA a dat startul înscrierilor/reînscrierilor copiilor la cursurile organizate pentru anul școlar 2022-2023.

Activitățile vor începe din septembrie 2022, dar elevii deja înscriși în anul școlar 2021-2022 pot veni la Palat, pe perioada vacanței de vară, pentru a participa la activitățile din Clubul de Vacanță.

Înscrierile pentru viitorul an școlar se pot face si online, via email. Cererile se pot descărca de pe pagina oficială a Palatului si trebuie să fie însoțite de o copie după certificatul de naștere sau, dupa caz, buletinul copilului. În caz de reînscriere, cererile pot fi depuse inclusiv la profesorul coordonator de cerc.

Palatul Copiilor sediu

PALATUL COPIILOR TULCEA este o instituție care oferă educație extraşcolară / nonformală de calitate tuturor copiilor din învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal, în săli de cerc dotate modern și cu profesori titulari care susțin cursuri diverse din domeniile cultural-artistic, tehnico-ştiinţific și sportiv-turistic.

Copiii participă la numeroase activități educative ce le deschid perspectiva unui timp liber petrecut în mod plăcut și util: lecții interactive, abordare centrată pe elev – adaptată la particularitățile de vârstă și de vocație ale copiilor, educație interdisciplinară, ateliere de lucru, competiții interesante, atmosferă de colaborare, un cadru atractiv și motivant,

scrie pe site-ul Palatului Copiilor Tulcea.

Toate activităţile sunt gratuite, iar orarul este adaptat la programul elevilor, acoperind întreaga săptămână (luni-sâmbătă).

( sursă info și foto : Palatul Copiilor Tulcea )