Ediția de Crăciun a Iarmaroc Design Fair Tulcea își deschide porțile mâine, la Casa Avramide!

16 decembrie 2021 | Cultura
Ediția de Crăciun a Iarmaroc Design Fair Tulcea își deschide porțile mâine, la Casa Avramide!

Ediția de Crăciun a Iarmaroc Design Fair Tulcea își deschide porțile mâine, la Casa Avramide!

Iarmaroc Design Fair- ediția de Crăciun debutează mâine și se va desfășura pe parcursul weekend-ului la Casa Avramide, 17-19 decembrie. Tulcenii sunt așteptați la târg, într-o atmosferă convivială, la un pahar de vin fiert, înconjurați de tineri artiști-designeri tulceni, oaspeți de seamă pe care Primăria Tulcea, organizatoarea evenimentului ține să îi promoveze în mod special.

Inițiatoarea evenimentului este chiar unul dintre acești designeri, Claudia Marian, deținătoarea brandului Mauverien.

claudia marian mauverien tulcea

Designerul tulcean Claudia Marian (@Mauverien) s-a întors acasă de Sărbători, invitând totodată la Tulcea mai mulți colegi, designeri din toată țara, pentru a lua parte la primul târg de profil organizat în orașul nostru: Iarmaroc Design Fair.

Claudia a fost elevă a Liceului de Arte din Tulcea și, după ce a absolvit studiile superioare în Fashion Design, Branding și Marketing in Fashion la VIA University din Danemarca, s-a întors în orașul natal pentru a-și deschide un mic studio de creație. Își prezintă brand-ul, Mauverien, sub sloganul ,,Slow fashion made in Tulcea”.

Participantă la numeroase târguri de profil, foarte activă în comunitatea designerilor români, Claudia a invitat 11 participanți la târgul pe care l-a inițiat la Tulcea, împreună cu Primăria Tulcea și cu sprijinul primitoarelor gazde de la Casa Avramide (ICEM Tulcea).

Iarmaroc Design Fair – ediția de Crăciun (17-19 decembrie) a apărut firesc, după ce prima ediție, cea din vară, a fost foarte bine primită de publicul tulcean. Este perioada sărbătorilor, iar tulcenii vor putea găsi la acest târg cele mai autentice cadouri pentru cei dragi, obiecte de autor, produse în serie limitată: ceramică, piese și accesorii vestimentare din materiale naturale, home&deco, bijuterii, cărți pentru cei mici, lucrări de artă plastică și ilustrații.

Printr-o minunată colecție de bijuterii și accesorii, Atelier Saraev aduce o părticică din Sulina la IARMAROC DESIGN FAIR in Tulcea!

bijuterii atelier sulina

Faimoasa ceramică poloneză este adusă la târg de Blop.

ceramica poloneza blop iarmaroc tulcea

Alandeli.oficial – un brand plin de culoare vă va încânta privirile cu cele mai frumoase globuri și felicitări pictate și cei mai jucăuși cercei hand-made!

globuri iarmaroc tulcea

Prin două proiecte la fel de minunate – MIMOS și Atelier DANI&co create de Daniela, de la târg tulcenii pot achiziționa cadouri unice de Moș Crăciun – bijuterii handmade, mărgele pictate manual, lumânări naturale, parfumate, din ceară albine, soia sau cocos.

bijuterii handmade daniela iarmaroc tulcea mimos lumanari iarmaroc tulcea

Vor fi prezente și bunătățile locale de la Mitheo Cakes Tulcea.

Dacă nu dispuneți de timp sau nu sunteți iscusit în a face prăjituri pentru Crăciun, nu este nicio problemă, echipa Mitheo prezentă la târg va putea prelua comenzi pentru sărbători.

mitheo iarmaroc tulcea

la IARMAROC DESIGN FAIR vine de mâine și cea mai frumoasă carte pentru copii pe care cu siguranță și adulții o vor îndrăgi! 🥰 Plăiuț – Ghid de buzunar pentru călătorii fantastice prin România este gata să îi introducă atât pe copii, cât și pe părinți într-o călătorie magică pe tărâmurile României. ✨📔
Autoarea Claudia Ciontu spune că „Plăiuț – Ghid de buzunar pentru călătorii fantastice prin România este primul ghid turistic dedicat copiilor, ce cuprinde 30 de destinații de călătorie de pe tot cuprinsul României, o hartă personalizată, un glosar și 6 activități care să-i ajute pe micii cititori să descopere natura, animalele fantastice care locuiesc la noi, și chiar hobby-uri noi.
plaiut iarmaroc tulcea 3 plaiut iarmaroc tulcea 2 plaiut iarmaroc tulcea 1

Târgul se dorește a fi și un prilej de socializare, un eveniment care să apropie comunitatea în jurul artei și al frumosului, de aceea, organizatorii vă așteaptă cu prăjituri, ceaiuri, cafea de specialitate. Vor fi și alte surprize din partea casei, precizează Primăria Tulcea.

Ar fi de menționat și faptul că brandurile locale participante, Mauverien, Mitheo Cakes și PickUp Coffee, sunt trei exemple de antreprenoriat de success, inițiat prin programe de finanțare, mici afaceri construite cu multă muncă și pasiune.

Cafea de specialitate, proaspăt prăjită, plină de note surprinzătoare. Nu vă putem spune mai multe pentru că trebuie să încercați, să simțiți ce vă convinge mai mult…notele floral fructate ale Etiopiei sau poate notele clasice de ciocolată neagră a Braziliei…restul originilor le povestim cănd ajungeți la Iarmaroc Design Fair Tulcea

declară Nicoleta, deținătoarea brandului din Tulcea PickUp Coffee.

brand cafea tulcea

Iarmaroc Design Fair este un eveniment dedicat celor care preferă calitatea în detrimentul cantității, pus la cale pentru cei ce doresc obiecte produse cu migală și nu în serie, pentru cei care vor să spriine micile afaceri locale, pentru iubitorii de frumos, pentru tulcenii care vor să regăsească spiritul autentic al Crăciunului.

Iarmaroc Design Fair (17-19 decembrie) va avea loc la galeriile de la demisolul Casei Avramide, iar programul va fi următorul:
Mâine 15.00 – 20.00
Sâmbătă 10.00 – 20.00
Duminică 10.00 – 20.00

Pe pagina –  https://www.facebook.com/iarmarocdesignfairtulcea – găsiți detalii despre fiecare designer în parte și ce produse puteți achiziționa de la târg!

(Sursă info și foto: comunicat Primăria Tulcea, Facebook Iarmaroc Design Fair Tulcea)

Alte Articole

Multispecies – o nouă expoziție la demisolul Casei Avramide din Tulcea

Multispecies – o nouă expoziție la demisolul Casei Avramide din Tulcea

16 iulie 2024

WASP Studios și Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” din Tulcea ne invită la vernisajul expoziției Multispecies, o explorare a relației dintre natură, arte vizuale și ecologie. Deschiderea expoziției Multispecies,…

CISTESTE MAI MULT
Lansarea oficială a website-ului comemorativ G. F. Gasser, la Casa Avramide Tulcea

Lansarea oficială a website-ului comemorativ G. F. Gasser, la Casa Avramide Tulcea

8 iulie 2024

Website-ul comemorativ al artistului ce a deschis prima galerie de artă privată din România, Günther Forst Gasser, va fi lansat la Tulcea, potrivit celor declarate de fiica artistului, Greta Gasser.…

CISTESTE MAI MULT