Duminică de foc pentru pompierii tulceni

6 februarie 2023 | Eveniment
Duminică de foc pentru pompierii tulceni

Duminică de foc pentru pompierii tulceni

În această noapte, în jurul orei 23:20, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, a fost alertat cu privire la producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Turcoaia, județul Tulcea dar, din fericire, nu au fost înregistrate victime.
În schimb, ieri dimineața, pompierii tulceni au intervenit în localitatea Hamcearca pentru a lichida un incendiu ce se manifesta la o casă de locuit și din păcate, proprietarul a murit carbonizat, potrivit informațiilor transmise de ISU Delta Tulcea.

Bărbatul, în vârstă de 87 de ani, se afla în interiorul locuinței la momentul izbucnirii incendiului iar la sosirea echipajelor de intervenție, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SAJ, focul se manifesta generalizat, în interiorul casei, cu degajări mari de fum.
Cauza probabilă de producere a incendiului din Hamcearca a fost o scânteie provenită de la sobă.

ISU tl incendiu acoperis 6 feb 23

În cazul incendiului din Turcoaia, cauza probabilă este coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.
Focul s-a manifestat mocnit la acoperișul casei, ce a ars pe o suprafața de 12 mp.

(surse info și foto : comunicate de presă ISU Delta Tulcea)

Alte Articole

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

19 iulie 2024

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Săptămâna Interetnică, eveniment organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate - EUdivers, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Tulcea, va începe în data…

CISTESTE MAI MULT
S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”,…

CISTESTE MAI MULT