Stiri din tulcea

Dragoș Simion: Având în vedere cele întâmplate, am decis să nu mai relocăm parcul din zona ANL-C5

25 octombrie 2021
Dragoș Simion: Având în vedere cele întâmplate, am decis să nu mai relocăm parcul din zona ANL-C5

Dragoș Simion: Având în vedere cele întâmplate, am decis să nu mai relocăm parcul din zona ANL-C5

Viceprimarul municipiului Tulcea a precizat pentru Radio Delta că în această dimineață au decis să nu mai mute parcul din zona ANL cartier C5 Tulcea. Scandalul a pornit în mediul online și s-a viralizat în câteva ore.

Dragos Simion

Acolo este un conflict între vecini. Trebuie să precizez că nu sunt adeptul desființării niciunui loc de joacă. Era vorba de o relocare în interiorul cartierului, împărțirea lui practic în două parcuri mai mici, în două zone dintre blocurile cartierului ANL. Însă, având în vedere cele întâmplate, pentru că cetățeanul este suveran, am decis cu domnul primar de dimineață să nu îl mai mutăm, să rămână tot acolo parcul! Îl vom reamenaja, acum elementele demontate sunt în faza de renovare și vor fi repuse la locul lor. De asemenea, vom reface gardul dinspre șoseaua de centură și vom muta porțile de acces pe lateral, pentru a nu mai da direct înspre stradă. Cel mai probabil, în primăvară vom moderniza parcul, vom pune pavele din cauciuc, tartan, pe toată suprafața parcului.

a declarat pentru Radio Delta, viceprimarul municipiului Tulcea, Dragoș Simion.

Discuția despre acest subiect s-a aprins în mediul online după ce consilierul local USR, Cristian Porneală, a anunțat pe pagina sa de socializare că „un grup restrâns de locatari care au locuințele în fața parcului de joacă au cerut desființarea acestuia, pe motiv că se face prea mare gălăgie. Au depus două petiții la Primărie, iar autoritățile au început demersurile pentru desființarea parcului și relocare lui în interiorul zonei de blocuri ANL.” Postare la care inclusiv viceprimarul Dragoș Simion a reacționat ieri:

viceprimarul despre parc anl tulcea

Imediat, părinți nemulțumiți din tot cartierul C5, nu numai zona ANL, s-au mobilizat și în weekend au transmis mai multe petiții Primăriei prin care au cerut păstrarea parcului în locația inițială. Ceea ce s-a și întâmplat.

Viceprimarul Dragoș Simion a precizat pentru Radio Delta că, cel mai probabil, parcul Coral din zona ANL-C5 se va redeschide într-o săptămână!

(sursă foto: Cristian Porneală pentru Tulcea)