Stiri din tulcea

Două femei au fost rănite în urma unui accident rutier

18 decembrie 2021
Două femei au fost rănite în urma unui accident rutier

Două femei au fost rănite în urma unui accident rutier

Un nou accident a avut loc astăzi în județul Tulcea. Mai exact, în zona viilor o mașină a ajuns în șanț iar în urma evenimentului rutier doua femei au fost rănite.

 

Din comunicatul transmis de pompierii tulceni rezultă că, cele două femei nu au rămas încarcerate și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

 

WhatsApp Image 2021 12 18 at 14.32.44 1 WhatsApp Image 2021 12 18 at 14.32.44

În jurul orei 13:30, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs pe DN 22 (E 87), în apropierea municipiului Tulcea, în care a fost implicat un autoturism.
La fața locului s-au deplasat 11 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.
În urma evenimentului, au rezultat două victime, pasagere în autoturism, neîncarcerate, conștiente și cooperante. Cele două femei, în vârstă de 50 și 81 de ani, au primit îngrijiri de la echipajele SAJ prezente la fața locului, ulterior au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.
Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului, precum și tăierea și îndepărtarea unei crengi căzute pe partea carosabilă.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.