Două coliziuni produse ieri după-amiază în judeţ – 5 victime şi decesul unui tânăr de 22 de ani

12 iunie 2023 | Eveniment
Două coliziuni produse ieri după-amiază în judeţ – 5 victime şi decesul unui tânăr de 22 de ani

Două coliziuni produse ieri după-amiază în judeţ – 5 victime şi decesul unui tânăr de 22 de ani

 

Două accidente cu 5 autovehicule implicate și 6 victime, printre care și o persoană decedată, au avut loc ieri după-amiază (11 iunie), în județ, potrivit informațiilor transmise de IPJ Tulcea.

La nici jumătate de oră distanță, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea a 2 accidente rutiere, primul, în jurul orei 13:55, pe strada Calea Măcin, din localitatea Isaccea, fiind vorba de o coliziune între un autoturism și o motocicletă și cel de-al doilea, în jurul orei 14:20, pe DN22 – E87, relația Mineri – Somova, tot o coliziune dar cu 3 autoturisme avariate.

În urma impactului din Isaccea, conducătorul motocicletei și o pasageră au suferit leziuni, fiind transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.
Atât conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 39 de ani, cât și conducătorul moto, un bărbat în vârstă de 59 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

În ceea ce privește accidentul grav de pe DN 22, în urma coliziunii unul dintre șoferii implicați, un tânăr ce avea 22 de ani, a murit, cel de-al 2-lea conducător auto, de 61 de ani , împreună cu o pasageră din mașină au suferit leziuni, fiind transportați la o unitate medicală iar o pasageră din primul auto a fost rănită ușor.
În urma cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că în evenimentul rutier a mai fost implicat un autoturism, ce a fost avariat ușor, condus de către un alt tânăr, de 25 de ani.
În acest caz, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Potrivit ISU Delta Tulcea, victimele, doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 19 și 62 de ani au fost transportate la spital cu diverse traumatisme cu 3 ambulanțe SAJ Tulcea și o ambulanță SMURD.

ISU Tl accident 4 victime 3 masini 1 deces 11 iun 23

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea șoferilor din autoturisme, care ulterior au fost predați echipajelor medicale și au asigurat măsuri PSI.

La fața locului au fost alocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Delta al județului Tulcea cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar din partea Serviciului Județean de Ambulanță trei autospeciale cu echipaj medical.

(surse info, foto: buletine informative IPJ Tulcea și ISU Tulcea)

Alte Articole

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

19 iulie 2024

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Săptămâna Interetnică, eveniment organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate - EUdivers, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Tulcea, va începe în data…

CISTESTE MAI MULT
S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”,…

CISTESTE MAI MULT