Două case au luat foc azi noapte

19 decembrie 2021 | Eveniment
Două case au luat foc azi noapte

Două case au luat foc azi noapte

 

 

Pompierii militari au intervenit azi noapte la două incendii in județul Tulcea. Puțin după ora 21 au fost solicitați în localitatea Jijila, Secția de Pompieri Măcin a reușit să lichideze focul fără ca acesta să se extindă.

WhatsApp Image 2021 12 19 at 08.55.35 1

Aseară, în jurul orei 21:15, salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Jijila.
La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 14 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.
Incendiul, ce se manifesta la planșeul unei camere de locuit, a fost lichidat în limitele găsite de către pompierii militari.
În urma evenimentului au ars aproximativ 16 mp din planșeul dormitorului.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei, cu bunurile aferente.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

După miezul nopții, în localitatea Cardon a luat foc o casă. La intervenție au participat 8 militari ai Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan care, au luptat cu flăcările până la 7 dimineața.

 

WhatsApp Image 2021 12 19 at 08.56.21 1 WhatsApp Image 2021 12 19 at 08.56.21

 

În jurul orei 01:00, salvatorii Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan au fost solicitați să intervină în localitatea Cardon, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă de locuit.
La fața locului s-au deplasat 8 subofițeri, cu două ambarcațiuni, precum și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență C.A. Rosetti, cu un buldoexcavator și un tractor cu cisternă.
Incendiul, ce se manifesta cu ardere generalizată la întreaga locuință, a fost lichidat la ora 07:00.
Ca urmare a producerii evenimentului, generat cel mai probabil, de utilizarea unui coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile, a ars întreaga casă, cu suprafața de aproximativ 60 de mp., construită din lut și acoperită cu stuf. Din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite.

Alte Articole

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

19 iulie 2024

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Săptămâna Interetnică, eveniment organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate - EUdivers, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Tulcea, va începe în data…

CISTESTE MAI MULT
S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”,…

CISTESTE MAI MULT