Stiri din tulcea

Doi copii, loviți de o mașină în localitatea Greci! Șoferul era băut!

11 noiembrie 2021
Doi copii, loviți de o mașină în localitatea Greci! Șoferul era băut!

Doi copii, loviți de o mașină în localitatea Greci! Șoferul era băut!

Aseară, polițiștii orașului Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Greci, în urma căruia doi copii au fost loviți de o mașină, transmite IPJ Tulcea într-un comunicat de presă!
Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, un bărbat de 49 de ani, din localitatea Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Ferată din aceeași localitate, ar fi pătruns pe trotuarul din lateralul străzii, accidentând două persoane minore, o fată și un băiat, în vârstă de 14 ani, care locuiau în zonă.
Din fericire, copiii nu au fost grav loviți! Neoficial, cei doi au fost transportați la Spitalul Județean Brăila, cu răni la picioare, dar viața nu le-a fost pusă în pericol.
În urma accidentului, a rezultat, de asemenea, vătămarea conducătorului auto, care, la momentul testării cu aparatul alcoolscopic, acesta indica valoarea de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta poseda permis de conducere corespunzător categoriei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală. În continuare, polițiștii efectuează verificări.
Tot ieri, un tânăr în vârstă de 18 ani a provocat un accident pe raza localității Valea Teilor. În timp ce conducea pe strada Barajului, din localitate, către DJ 229, a intrat în coliziune cu o altă mașină, condus de un bărbat, din localitatea Niculițel. În urma verificărilot specific efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că tânărul de 18 ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ambii conducători au fost testați pentru alcoolemie, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.