Muzica Noua

DJ SAVA, Adriana Onci si Connect-R aduc in playlisturi „Numar Zilele”

27 ianuarie 2024 | Muzica noua
DJ SAVA, Adriana Onci si Connect-R aduc in playlisturi „Numar Zilele”

DJ SAVA, Adriana Onci si Connect-R aduc in playlisturi „Numar Zilele”

DJ SAVA continua seria de reworkuri si face echipa de aceasta data cu Adriana Onci si Connect-R pentru „Numar Zilele”, un single ce promite sa devina urmatorul hit. Nu este niciun secret faptul ca noua piesa poarta personal touch-ul producatorului si artistului DJ SAVA, iar vocea Adrianei Onci alaturi de cea a lui Connect-R vin in completare si transmit prin fiecare vers emotia si energia piesei.

Cei trei aduc in prim-plan o combinatie unica de elemente fresh pe beat-uri dance, single-ul facand parte din urmatorul album al lui DJ SAVA ce poarta numele de „Refresh”, alaturi de alte piese cool precum „Gasca 23” (impreuna cu Iuliana Beregoi si Shift), „Adio” (impreuna cu Cleopatra Stratan) si „Ploaia” (impreuna cu UDDI si Adriana Onci). „Numar Zilele” transmite un mesaj puternic despre pretuirea fiecarei clipe din viata si despre importanta de a trai in prezent. Single-ul vine insotit de un videoclip captivant, care aduce in prim-plan povestea din spatele versurilor.

Adriana Onci, una dintre cele mai fresh voci din industria muzicala a lansat alaturi de DJ SAVA mai multe single-uri printre care „Mi Ritmo”, „Lover In The Club” si „Bora Bora”.

DJ SAVA a facut inconjurul lumii cu muzica sa care a adunat peste 500 de milioane de vizualizari pe YouTube si a cucerit publicul cu hituri internationale precum „Love in Dubai”, „Aroma”, „I Like The Trumpet”, „I Loved You” si „Tenerife”, care au avut mult succes in tari precum Germania, Marea Britanie, Italia, Bulgaria si altele. Pana in prezent, DJ-ul a colaborat cu artisti precum Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes si Ioana Ignat.

Connect-R a colaborat cu artisti precum Loredana, Chris Mayer, Johny Romano, Liviu Teodorescu, Shift si multi altii. Vara trecuta, artistul a lansat „Rita”, impreuna cu Smiley, hit care a fost pe prima pozitie in Trending si a cucerit clasamentele radio si TV. La inceputul anului 2022 a lansat „Contagios”, o piesa trap cu influente dancehall, apoi a colaborat cu Mario Fresh pentru „Umbre”, single ce ocupa primele pozitii in Trending-ul de pe YouTube.

 

Alte Articole

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

Antonia – Prieteni NEW SINGLE

4 iulie 2024

Antonia a lansat piesa "Prieteni", o ironie fină despre cei care nu mai știu să aprecieze valori precum loialitatea, prietenia și sinceritatea în relațiile interumane. https://www.youtube.com/watch?v=wZG5smhkhzo "Prieteni" a fost compusă de…

CISTESTE MAI MULT
Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

Camila Cabello a lansat albumul „C, XOXO”

4 iulie 2024

"C, XOXO" conține 14 piese, dintre care două sunt colaborări cu Drake. Discul a fost prefațat de single-urile "I Luv It" cu Playboi Carti - care a ajuns pe locul…

CISTESTE MAI MULT