Stiri din tulcea

Din 807 deţinuti aflaţi în Penitenciarul Tulcea 131 și-au exercitat dreptul de vot

7 decembrie 2020
Din 807 deţinuti aflaţi în Penitenciarul Tulcea 131 și-au exercitat dreptul de vot

Din 807 deţinuti aflaţi în Penitenciarul Tulcea 131 și-au exercitat dreptul de vot

Si la Penitenciarul Tulcea s-a votat ieri. Astfel, un număr de 131 de persoane private de libertate și-au exercitat dreptul de vot în cadrul alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020. Initial, un numar de 139 de detinuti și-au exprimat intentia de a vota.

Referitor la exercitarea dreptului de vot, în data de 06.12.2020, în cadrul alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, de către persoanele private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Tulcea
Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice necesare pentru asigurarea desfăşurării în condiții optime a procesului de vot în cadrul alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, Penitenciarul Tulcea a raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral. Astfel, un număr de 131 de persoane private de libertate și-au exercitat, astăzi, 06.12.2020, dreptul de vot în cadrul alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020.

Menţionăm că activităţile specifice s-au derulat cu respectarea măsurilor de protecţie impuse în actualul context epidemiologic. Persoanele implicate în procesul de vot (reprezentanţi ai secţiilor de votare, poliţişti de penitenciare, persoane private de libertate) au fost supuse triajului epidemiologic, au purtat echipamentul de protecţie respiratorie şi au urmat indicaţiile de distanţare în interacţiune, se arată într-un comunicat de presă.