Stiri din tulcea

De Ziua Dobrogei, tulcenii pot câștiga premii de la Ansamblul Baladele Deltei

4 noiembrie 2021
De Ziua Dobrogei, tulcenii pot câștiga premii de la Ansamblul Baladele Deltei

De Ziua Dobrogei, tulcenii pot câștiga premii de la Ansamblul Baladele Deltei

Ansamblul Profesionist Baladele Deltei al Primăriei municipiului Tulcea organizează concursul online „14 Noiembrie – Ziua Dobrogei pentru toți tulcenii!

Dragi prieteni,
🎥🎞așteptăm cea mai frumoasă urare adresată Dobrogei!
Dat fiind faptul că ne apropiem cu pași repezi de un eveniment foarte important pentru Dobrogea și întreaga țară, Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”al Primăriei Tulcea lansează a doua ediție a concursului online -„14 NOIEMBRIE – ZIUA DOBROGEI”
🍀🍀🍀
Concursul este structurat pe două categorii de vârstă :
🟢 – 7 – 18 ani
🟢 – peste 18 ani
Participanții sunt așteptați să trimită pe adresa de e-mail a ansamblului: contact@baladeledelteitulcea.ro o scurtă înregistrare video, de maximum 30 de secunde în care aduc cea mai frumoasă urare Dobrogei la ceas aniversar.
‼️În e-mail, pe lângă înregistrarea video, se va specifica numele complet, vârsta și un număr de telefon al concurentului.
‼️Înscrierile se fac până la data de 10.11.2021.
Vor fi acordate diplome și premii atractive!
🍀🍀🍀Câștigătorii vor fi anunțați în data de 12 noiembrie pe pagina de facebook a ansamblului, iar premierea se va face la o dată anunțată ulterior
scrie pe pagina de socializare a Ansamblului Baladele Deltei.
stefan coman
Este a doua ediţie a concursului ’14 Noiembrie – Ziua Dobrogei’, după concursul de anul trecut, atunci când i-am invitat pe tulceni să ne trimită fotografii surprinse de-a lungul timpului cu prilejul acestei sărbători. Anul acesta, publicul este invitat să facă doar urări, iar premiile vor consta atât în diplome, cât şi în bani.
a declarat, pentru Agerpres, managerul ansamblului, Ştefan Coman. În ceea ce priveşte spectacolul care se desfăşura de obicei de Ziua Dobrogei, Ştefan Coman a menţionat că evenimentul va avea loc în funcţie de situaţia sanitară.

Avem trei variante din care vom decide în funcţie de condiţiile care se impun în acea zi. O variantă ar fi să susţinem spectacole la Teatrul ‘Jean Bart’, cu 30% din capacitatea sălii în faţa persoanelor vaccinate, un spectacol în aer liber cu aceleaşi condiţii sau un spectacol online

a menţionat Coman pentru Agerpres. Anul acesta se împlinesc 143 de ani de la revenirea Dobrogei la România, eveniment marcat de cel puţin zece ani de autorităţile tulcene.

ansamblul baladele deltei

(Sursă info și foto: agerpres.ro, Facebook Ansamblul Baladele Deltei)