De Ziua Copilului, Piața Civică va deveni Piața Bucuriei !

26 mai 2023 | Actualitate
De Ziua Copilului, Piața Civică va deveni Piața Bucuriei !

De Ziua Copilului, Piața Civică va deveni Piața Bucuriei !

 

În acest an, de 1 iunie, toți copiii sunt așteptați în Piața Civică pentru a participa la o mulțime de activități distractive desfășurate sub semnul „Bucuriei”, în organizarea Primăriei Municipiului Tulcea și a Consiliului Județean Tulcea.

Programul zilei va fi deschis la ora 9.00, de piticii din Corul „Voci Dobrogene” de la Gradinița cu program prelungit Nr. 3 „Step by Step” iar de la ora 9.30 va începe Carnavalul Abracadabra, cu Magicianul Poveștilor, Marian Râlea.

Alături de Fundația Abracadabra, ce promovează învățarea și distracția continuă prin mijloace de joc și teatru, faimosul magician va prezenta un spectacol intitulat „Drumul lui Făt Frumos” și un eveniment interactiv , ”Judecata Poveștilor”, în cadrul căruia magia poveștilor este completată de participarea copiilor, care devin eroi de poveste.

Cei mici, ce sunt invitați să vină la spectacol costumați în personajele preferate, vor putea face fotografii alături de Magicianul Marian Râlea și vor primi cadouri surpriză din partea acestuia.

În plus, până la orele 14.00, vor avea loc o mulțime de alte activități, printre care ateliere creative și activități educativ-distractive ( baloane modelabile, pictură pe față, oglinda magică, pictură pe ispos, atelier queeling, micul dedectiv, educație rutieră, mașina pompierilor), precum și un Spectacol de Dresaj Canin (10.30-11:00) și o Defilare Statui Vivante (13:00-14:00).

Programul din prima parte a zilei se va încheia cu un Spectacol Pirotehnic de zi, cu pudră colorată.

Petrecerea va continua în a doua parte a zilei, de la orele 18.00, cu un program pregătit alături de Clubul Let’s Go Dance cu multe dansuri, personaje Disney și momente surpriză.
Vor fi prezenți și Mihai Adrian & Sânziana Iani, membrii ai clubului, ce au reușit să ridice o sală întreagă în picioare la emisiunea „Românii au talent”, cu numerele lor de dans.
Seara va culmina cu Marea petrecere cu pudră colorată, urmată de un CONCERT (ora 21.00) ! (organizatorii vor veni cu detalii în curând)

Activitățile se vor defășura cu participarea Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta”, Inspectoratului de Jandarmi Județean și cu sprijinul voluntarilor „O facem Tulcea” și Cercetașii României – „Lotus” Tulcea.

(sursă info și foto : fb primariatulcea)

Alte Articole

Două incendii de vegetație și gospodării în pericol, azi, în județul Tulcea

Două incendii de vegetație și gospodării în pericol, azi, în județul Tulcea

19 iulie 2024

În cursul acestei zile, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență produsă de izbucnirea unui incendiu la vegetație…

CISTESTE MAI MULT
Avocatul Poporului și Avocatul Copilului – întâlnirile programate pentru lunile iulie și august 2024

Avocatul Poporului și Avocatul Copilului – întâlnirile programate pentru lunile iulie și august 2024

19 iulie 2024

Reprezentanții instituției Avocatul Poporului și Avocatul Copilului - Biroul Teritorial Constanța, vor fi prezenți în Tulcea, pentru a acorda audiențe cetățenilor și pentru a primi petiții, în zilele de 31…

CISTESTE MAI MULT