De Crăciunul pe rit vechi, zece șoferi au fost prinși băuți la volan pe drumurile din județ!

10 ianuarie 2022 | Eveniment
De Crăciunul pe rit vechi, zece șoferi au fost prinși băuți la volan pe drumurile din județ!

De Crăciunul pe rit vechi, zece șoferi au fost prinși băuți la volan pe drumurile din județ!

Acțiuni desfășurate de polițiștii tulceni, în vederea reducerii riscului rutier, au avut loc în acest week-end în mai multe localități din județ, mai ales că s-a sărbătorit și Crăciunul pe rit vechi.

În cadrul acțiunii, polițiștii tulceni au constatat 13 infracțiuni, din care 10 pentru conducerea sub influența alcoolului, 3 pentru conducere fără permis și o infracțiune pentru refuzul recoltării de probe biologice!

Exemple:

1. La data de 08 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 59 de ani din Constanța, în timp ce conducea un auto, pe DN22A, pe raza localității Nicolae Bălcescu, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au descoperit că acesta avea și permisul de conducere suspendat.

2. În seara zilei de 08 ianuarie, polițiștii Serviciului Rutier au identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Sarichioi, județul Tulcea în timp ce conducea un autoturism pe strada Razim, din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

3. În seara zilei de 08 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Somova, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

4. În noaptea de 08 spre 09 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din localitatea Murighiol, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 1848 din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

5. În dimineața zilei de 09 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

6. În noaptea de 08 spre 09 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 22 de ani, din localitatea Covrag, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

7. În cursul zilei de 09 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Chilia Veche, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Grădinarilor din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

8. În cursul zilei de 08 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în timp ce conducea un autoturism, pe DN22A, localitatea Cataloi, județul Tulcea, având dreptul de a conduce suspendat.

9. În seara zilei de 09 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jijila au identificat un bărbat în vârstă de 62 de ani, din sat Garvăn, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada DE87, pe raza localității Garvăn, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat efectuarea alcool- test-ului, cât și prelevarea de mostre biologice de sânge.

10. În seara zilei de 09 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Jurilovca, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Zorilor din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

11. În dimineața zilei de 10 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Isaccei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele de mai sus polițiștii au întocmit dosare penale.

În continuare polițiștii vor desfășura acțiuni în vederea reducerii riscului rutier.

Alte Articole

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

19 iulie 2024

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Săptămâna Interetnică, eveniment organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate - EUdivers, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Tulcea, va începe în data…

CISTESTE MAI MULT
S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”,…

CISTESTE MAI MULT