Stiri din tulcea

De azi, 𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚𝐫, circulație în ambele sensuri pe str. IL Caragiale

17 iulie 2023
De azi, 𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚𝐫, circulație în ambele sensuri pe str. IL Caragiale

De azi, 𝐭𝐞𝐦𝐩𝐨𝐫𝐚𝐫, circulație în ambele sensuri pe str. IL Caragiale

Azi, 17 iulie, au început lucrările pe al doilea tronson al străzii IL Caragiale și pentru pentru buna desfășurare a acestora a fost necesară impunerea unor restricții de trafic:

–  pe tronsonul asfaltat s-a instituit, temporar, circulația în ambele sensuri (până la intersecția cu Str. Neptun);
– pe tronsonul rămas, deocamdată, cu piatră cubică se va circula până la intersecția cu Aleea Trifoiului (S.I.T.), în ambele sensuri;
– segmentul dintre Str. Corneliu Gavrilov și Aleea Trifoiului este închis pentru o intervenție Aquaserv, necesară pentru reabilitarea rețelei de apă și canalizare menajeră, ce precede reabilitarea infrastructurii rutiere, potrivit celor publicate de Primăria Tulcea.

În acest context, pentru a se putea circula în ambele sensuri, au fost montate garduri de protecție iar șoferii sunt rugați să nu mai parcheze pe strada IL Caragiale.

La această dată, accesul pe strada I.L. Caragiale este blocat în zona Serviciul Impozite și Taxe (între Str. Gavrilov și Al. Trifoiului) și posesorii de garaje a căror acces se face dinspre segmentul pe care intervine Aquaserv sunt atenționați că accesul este blocat din cauza lucrărilor.

Primul tronson al străzii a fost asfaltat cu primul strat (binder) și urmează ridicarea căminelor de canalizare la cotă, după care se va aplica stratul final de asfalt (de uzură). Între timp, vor fi reabilitate și trotuarele.

(sursă info și foto : fb primariatulcea)