Stiri din tulcea

De 1 Decembrie, trei tulceni au fost prinși beți la volan

2 decembrie 2021
De 1 Decembrie, trei tulceni au fost prinși beți la volan

De 1 Decembrie, trei tulceni au fost prinși beți la volan

Trei bărbați tulceni au fost prinși ieri de polițiștii de la rutieră cu alcoolemii demne de dosar penal! Oamenii au chefuit de 1 Decembrie și s-au gândit să se urce la volan, deși erau băuți. Vorbim de trei tulceni, unul din municipiu, unul din Sabangia și al treilea din Dăeni, cel care a înregistrat și cea mai mare alcoolemie, de 0,99 miligrame alcool pur în aerul expirat.
Comunicatul IPJ Tulcea:
La data de 1 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Tulcea au identificat în trafic, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Sarichioi, localitatea Sabangia, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Mahmudiei din municipiul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
La data de 1 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea, au identificat în trafic un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN 22 A, pe raza județului Tulcea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,60 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
La data de 1 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Măcin, au identificat în trafic un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Dăeni, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222 F, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,93 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.