De 1 Decembrie, trei tulceni au fost prinși beți la volan

2 decembrie 2021 | Eveniment
De 1 Decembrie, trei tulceni au fost prinși beți la volan

De 1 Decembrie, trei tulceni au fost prinși beți la volan

Trei bărbați tulceni au fost prinși ieri de polițiștii de la rutieră cu alcoolemii demne de dosar penal! Oamenii au chefuit de 1 Decembrie și s-au gândit să se urce la volan, deși erau băuți. Vorbim de trei tulceni, unul din municipiu, unul din Sabangia și al treilea din Dăeni, cel care a înregistrat și cea mai mare alcoolemie, de 0,99 miligrame alcool pur în aerul expirat.
Comunicatul IPJ Tulcea:
La data de 1 decembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Tulcea au identificat în trafic, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Sarichioi, localitatea Sabangia, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Mahmudiei din municipiul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
La data de 1 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea, au identificat în trafic un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN 22 A, pe raza județului Tulcea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,60 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
La data de 1 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Măcin, au identificat în trafic un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Dăeni, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222 F, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,93 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Alte Articole

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”,…

CISTESTE MAI MULT
Și în acest an, cultura și tradițiile Dobrogei vor fi sărbătorite la Cetatea Enisala

Și în acest an, cultura și tradițiile Dobrogei vor fi sărbătorite la Cetatea Enisala

10 iulie 2024

Este oficial, Festivalul Enisala - Unitate la Cetate revine și în acest an, în perioada 23-25 august 2024, după cum a anunțat azi Consiliul Județean Tulcea. Prin urmare, în penultimul…

CISTESTE MAI MULT