Stiri din tulcea

Curentul electric – numitor comun în cazul a 2 incendii produse, azi, în județ

5 mai 2023
Curentul electric – numitor comun în cazul a 2 incendii produse, azi, în județ

Curentul electric – numitor comun în cazul a 2 incendii produse, azi, în județ

În această după-amiază au avut loc 2 incendii, unul de vegetație stuficolă -în Sarinasuf și un altul la o o locuință din localitatea Nufărul , ale căror cauze probabile au fost un cablu electric căzut de pe un stâlp, respectiv un scurtcircuit electric, potrivit informațiilor transmise de ISU Delta Tulcea.

Primul incendiu s-a produs în incinta unei ferme piscicole iar focul risca să ajungă la unele magazii și construcții din perimetru, dar salvatorii tulceni, un echipaj din cadrul serviciului voluntar pentru Situații de Urgență Murighiol și șase subofițeri ai detașamentului Tulcea al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta județului Tulcea au intervenit pentru limitarea extinderii incendiului și într-un final focul a fost stins.

În cazul incendiului din localitatea Nufărul , au intervenit nouă subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

ISU Tl incendiu anexa locuinta Nufarul

Incendiul se manifesta într-o încăpere a locuinței ce avea drept scop cameră de locuit și bucătărie dar și la acoperișul locuinței dar a fost imediat localizat și mai apoi lichidat.

ISU Tl butelie incendiu anexa locuinta Nufarul

Au ars mai multe bunuri din încăpere, aproximativ 25 m² din acoperiș, iar încăperea a fost afectată în proporție de 75%, dar din fericire, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime și proprietarul locuinței nu a necesitat asistență medicală.

(surse info și foto : buletine informative ISU Tulcea)