Stiri din tulcea

Creștere bruscă a numărului de cazuri noi Covid-19 în județ

25 august 2021
Creștere bruscă a numărului de cazuri noi Covid-19 în județ

Creștere bruscă a numărului de cazuri noi Covid-19 în județ

Autoritățile române au emis astăzi un nou raport privitor la evoluția pandemiei de COVID-19 pe teritoriul României.

Raportul arată că, la acest moment, peste 1.500 de pacienți sunt internați în spitalele din țară, infectați cu COVID-19.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 849 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. De asemenea, au fost raportate 14 decese în rândul pacienților COVID, iar în secțiile ATI din țară sunt internate 212 persoane.

În județul Tulcea, raportul precizează că azi, 25 august, au fost anuntate 7 cazuri noi de persoane infectate cu Sars-cov 2, confirmate în ultimele 24 de ore. Este o creștere bruscă atât a numărului de cazuri, cât și a ratei de infectare.

Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Tulcea și Grupul de Comunicare Strategică, incidența cumulată la 14 zile a cazurilor active din județ, calculată la 1.000 de locuitori, este de 0,13, după cum a trasnmis azi Prefectura Tulcea.

Ca urmare a noilor cazuri înregistrate în județul nostru, a crescut și numărul persoanelor aflate în izolare la 35, față de cele 28 de ieri. Totodată sunt mai multe persoane aflate în carantină la domiciliu, și anume 488.

(sursă foto: g4media.ro)