Stiri din tulcea

Copil mușcat de câine în Piața Civică

1 mai 2021
Copil mușcat de câine în Piața Civică

Copil mușcat de câine în Piața Civică

 

Ieri, o copilă a fost mușcată de un câine rasa AKITA INU. Evenimentul a avut loc în Piața Civică iar, fata a fost transportată la Spitalul Tulcea pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.
Mama copilei si-a strigat supărarea și indignarea pe facebook acolo unde, vroia să atragă atenția și altor mămici să nu pățească același lucru. Poliția ne-a informat că patrupedul îi aparține unui bărbat de 60 de ani din județul Vaslui și că se fac cercetari ptr stabilirea cu exactitate a cauzelor si circumstantelor producerii evenimentului.În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

buna ziua, doresc sa trag in semnal de alarma si sa va povestesc ceea ce a patit ieri fetita mea in Piata Civica. Asa cum am specificat eram la plimbare cu cea mica, aceasta manca o inghetata si ne oprim pe banca, ne asezam si din departare vedem un individ ce plimba un caine ( rasa Akita) , se apropie si fata vrea sa coboare de pe banca si avnd inghetata in mana o opresc sa mi o dea, aceasta se intoarce cu spatele, moment in care cainele o musca de cap. Reusesc sa scot copilu din gura javrei sunam La politie salvare( copilul pierdea sange) dar domnul nepasator incearca sa fuga cu cainele, lumea a reusit sa il opreasca, intre timp a venit si politia, eu am plecat cu fata la spital iar acolo suntem preluate de Dna Dr Chiciuc . Ne intreaba cele intamplate, domnul asistent se ocupa sa curete ranile fetei iar ea incepe sa scrie fara sa se apropie de copil, la cateva minute intra o asistenta/ ingrijitoare, care ii sopteste ca fetita mea a fost muscata de cainele Dnei Dr Munteanu ( neurolog pediatru pt cei ce nu o cunosc) , probabil a venit sa avertizeze in legatura cu ce mi trece in fisa, moment in care Dna Dr Chiciuc culmea se si opreste din scris, daca ea nici macar nu a atins o nu i a trecut ranile de pe spate de la mana…probabil sa nu i ingreuneze situatia Dnei Dr Munteanu( ranile de pe spate le am observat eu cand am ajuns acasa). Vazand ca are si alte rani copilul normal ca ma intorc la spital unde ne este refuzant controlul sau completarea fisei cu plagile observate de mine . In concluzie la noi animalele sunt mai protejate ca oamenii si traim in acelasi rahat pana la gat in care pilele si functiile vorbesc si fac legea! Se arata în postarea de pe facebook