Stiri din tulcea

Copil lovit de mașină în Babadag! Șoferul a fugit!

15 noiembrie 2021
Copil lovit de mașină în Babadag! Șoferul a fugit!

Copil lovit de mașină în Babadag! Șoferul a fugit!

Polițiștii tulceni au fost sesizați sâmbătă, în jurul orei 12.40, că un copil a fost lovit de o mașină pe strada Vlad Țepeș din centrul orașului Babadag, iar șoferul a fugit de la locul faptei, transmite IPJ Tulcea într-un comunicat de presă.
Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, un tânăr de 19 ani, din orașul Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Vlad Țepeș, din aceeași localitate, ar fi accidentat un pieton (băiat), în vârstă de 10 ani, din Babadag, ce se afla în traversarea străzii.
În urma accidentului, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Vătămare corporală din culpă” și ,,Părăsirea locului accidentului”.
În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Tulcea, Ioana Maria Nanu, copilul se angajase în traversarea neregulamentară a străzii. Șoferul poseda permis de conducere și a fost găsit de polițiști la scurt timp după ce a fugit de la locul accidentului.
(Sursă info: comunicat IPJ Tulcea, Sursă foto arhivă: ziaruldeiasi.ro)