Stiri din tulcea

Controalele din centrele comerciale s-au lăsat cu amenzi

31 decembrie 2020
Controalele din centrele comerciale s-au lăsat cu amenzi

Controalele din centrele comerciale s-au lăsat cu amenzi

Ieri, polițiștii au verificat nu mai puțin de 48 de societăți comerciale și 50 de mijloace de transport în comun.Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 22.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție dispuse în această perioadă.

Deasemenea, în cursul nopții trecute, începând cu ora 23.00, polițiștii din cadrul IPJ Tulcea au desfășurat o acțiune pe raza municipiului, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile HG nr. 935/2020.

 

În cadrul actiunii, organele de control au verificat documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință, în intervalul orar 23.00-05.00, precum și portul mastii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura de către persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

 

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic și în perioada următoare pe raza întregului județ.

 

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii tulceni împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au desfășurat actiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului județ, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov 2, la activitățile de verificare participând peste 129 de forțe de ordine.