Stiri din tulcea

Continuă CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE VACCINARE în județ

8 aprilie 2021
Continuă CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE VACCINARE în județ

Continuă CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE VACCINARE în județ

După cum am anunțat ieri, în contextul în care creșterea ritmului de vaccinare este considerată un pas important pe drumul spre normalitate și prin urmare este necesară CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE VACCINARE, la centrul de la Sala „Dan Pohariu” Tulcea capacitatea va fi suplimentată cu un al patrulea flux (72 de persoane – cu vaccin Pfizer) și în plus se va deschide un nou centru de vaccinare la Liceul Tehnologic Nicolae Cornățeanu, strada Isaccei, nr. 104 cu 1 flux de vaccinare (90 de persoane), vaccinul folosit fiind AstraZeneca.

În completare, DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ JUDEȚEANĂ TULCEA a transmis că noul centru din municipiu se va deschide începând de luni , 12 aprilie 2021, dar și că marți, 13 aprilie, se va deschide un nou centru de vaccinare și în comuna Sarichioi, Sediu 2 Primărie – str. Principală, nr. 254 județul Tulcea, vaccinul utilizat urmând a fi Pfizer, cu a doua doză de rapel la 21 de zile.

De asemenea, la centrul de vaccinare din orașul Isaccea se va suplimenta cu un flux de vaccinare, vaccinul folosit va fi AstraZeneca , cu a doua doză de rapel la opt săptămâni și se va înființa suplimentar încă un flux de vaccinare și la Centrul de vaccinare din orașul Babadag.