Consultări publice organizate de Gal Delta Dunării

23 octombrie 2023 | Actualitate
Consultări publice organizate de Gal Delta Dunării

Consultări publice organizate de Gal Delta Dunării

ASOCIAȚIA GRUP DE ACȚIUNE LOCALĂ DELTA DUNĂRII organizează întâlniri cu locuitorii din 6 comune tulcene în vederea stabilirii priorităților de dezvoltare din comunitățile vizate, azi, fiind programată prima acțiune pentru locuitorii din comuna Nufăru : persoane fizice sau antreprenori sau persoane din administrația publică, potrivit informațiilor publicate pe pagina oficială Gal Delta Dunării.

„Ești pregătit să schimbăm, împreună, în bine, imaginea mediului rural din care faci parte?”, aceasta este una dintre întrebările lansate de asociația tulceană, în contextul în care opiniile locuitorilor sunt „esențiale pentru a identifica și orienta proiectele și acțiunile care vor contribui la dezvoltarea unei zone mai dinamice din punct de vedere economic, mai incluzive din punct de vedere social și în general mai atractive”.

În urma acestor întâlniri se va pregăti strategia de dezvoltare 2023-2027, altfel spus se va stabili împreună cu comunitățile vizate cum vor fi folosite fondurile europene nerambursabile gestionate de Asociația GAL DELTA DUNĂRII.

Mâine, 24 octombrie, sunt programate 2 întâlniri în comuna Mahmudia iar miercuri, 25 octombrie și luni, 30 octombrie, vor avea loc astfel de acțiuni în comuna Murighiol.

GAL DD intalniri pt Strategia 2023 2027 Mahmudia oct 23

”Este esențială implicarea comunității și a părților interesate în identificarea specifică a nevoilor și priorităților locale astfel încât să adaptăm strategia LEADER la contextul și resursele locale”, mai scrie Asociația GAL DELTA DUNĂRII.

Programul complet al activităților :

GAL DD intalniri pt Strategia 2023 2027 oct 23
(sursă info și foto : fb Gal Delta Dunării)

Alte Articole

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

23 iulie 2024

  Pornind de la un caz concret, ce a avut loc ieri, 22 iulie, când a fost semnalat pericolul desprinderii unei porțiuni din aticul unui bloc situat pe strada Mihail…

CISTESTE MAI MULT
Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

22 iulie 2024

După ce, în luna aprilie a acestui an, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Tulcea a emis 2 avize de mediu pentru parcuri eoliene, săptămâna trecută, agenția tulceană a emis alte…

CISTESTE MAI MULT