Stiri din tulcea

Concursul „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei” – AMR o săptămână pentru participare

18 septembrie 2023
Concursul „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei” – AMR o săptămână pentru participare

Concursul „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei” – AMR o săptămână pentru participare

 

La cea de-a IV-a ediție a concursului „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei”, organizat de Consiliul Județean Tulcea, termenul final pentru transmiterea lucrărilor este ziua de luni, 25 septembrie 2023, ora 12.00.

La concurs pot participa doar elevi ai unităților de învățământ ce funcționează pe raza județului Tulcea ce pot realiza momente artistice (cântece, dansuri), fotografii, desene, picturi, machete, colaje, compunere, poezie etc., care să reliefeze specificul cultural din Tulcea și Suzhou.

În fiecare lucrare se vor include aspecte ce vor evidenția diferențele culturale ale ambelor regiuni. Se au în vedere, la alegere sau cumulat: portul popular, gastronomia, arhitectura tradițională, flora și fauna.

Scan-urile după lucrări, fotografiile după machete, înregistrările video sau creațiile literare în format doc. pot fi transmise pe e-mail-ul comunicare.cjtulcea@yahoo.com.

După transmiterea lucrărilor în format electronic, participanții sau reprezentanții acestora vor contacta telefonic Serviciul Comunicare, Relații Externe, Anticorupție și Promovarea Județului, la tel. 0240502208/0240502209, în cazul în care nu li s-a transmis pe e-mail o confirmare de primire a lucrării, scrie pe pagina oficială a Consiliului Județean Tulcea.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 27 septembrie 2023 iar festivitatea de premiere va avea loc la o dată ulterioară.

Concursul „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei” marchează aniversarea celor 28 de ani de prietenie dintre județul Tulcea și municipalitatea din Suzhou (Republica Populară Chineză).

(sursă info și foto : ConsiliulJudeteanTulcea)