Stiri din tulcea

Concursul „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor” a ajuns la cea de-a 3-a ediție

7 iunie 2023
Concursul „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor” a ajuns la cea de-a 3-a ediție

Concursul „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor” a ajuns la cea de-a 3-a ediție

 

Și în acest an, elevii tulceni (ciclurile primar, gimnazial şi liceal) sunt invitați să realizeze lucrări pe tema „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor ”, în cadrul unui concurs organizat de Consiliul Judetean Tulcea, după cum a anunțat Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea.

Este vorba de a treia ediție a concursului „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor” , la finalul căruia micii artiști vor fi răsplatiți cu premii atractive și cele mai frumoase lucrări vor fi expuse în incinta Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din municipiu (Str.Gloriei, nr.4).

Participanții sunt invitaţi să realizeze desene sau picturi care să prezinte locuri și obiective cu valoare istorică, culturală și/sau naturală din județul nostru, obiceiuri tradiţionale, evenimente specifice minorităţilor, costumul tradiţional,(românesc sau al etniilor conlocuitoare), bucătăria tradițională, flora sau fauna județului.

Fiecare participant va putea înscrie în concurs o singură lucrare pe care o va trimite până pe data de 12 iunie 2023 (ora 12:00), în format electronic, pe adresa de e-mail: cnipttulcea@gmail.com sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea.

În cazul în care concurenții nu primesc confirmare pentru e-mailurile transmise, pot semnala acest lucru la numărul de telefon 0240/519055.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de o scurtă descriere a lucrării (maxim două fraze), numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

Festivitatea de premiere va avea loc la o dată stabilită ulterior.

(sursă info și foto : fb cnipttulcea)