Stiri din tulcea

Concurs de pescuit pentru copii organizat la Tulcea chiar de Ziua Copilului

10 mai 2023
Concurs de pescuit pentru copii organizat la Tulcea chiar de Ziua Copilului

Concurs de pescuit pentru copii organizat la Tulcea chiar de Ziua Copilului

,,CUPA Delta Spinning Junior” este un concurs de pescuit organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Tulcea, ce va avea loc la Lac Ciuperca(între Restaurant Insula – Moară – Casa Albastră), chiar de Ziua Copilului, 1 iunie 2023, începând cu ora 8:30.

Concursul de pescuit pentru copii ( cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani) este organizat de Clubul Delta Spinning, ce va asigura toate instrumentele necesare unei partide de 3 ore de pescuit. Setul de pescuit – ce contine : undita, scaun, două monturi cu plută si cârlige, nadă, juvelnic, momeală (viermuși și râme)- va rămâne în posesia mini-concurenților și după concurs, pentru a fi folosite de către aceștia și cu alte ocazii, după cum scrie în regulamentul concursului publicat pe site-ul Primăriei Tulcea.

Înscrierile pentru concurs se vor face printr-un e-mail la adresa concurs@deltaspinning.ro (mailto:concurs@deltaspinning.ro) până pe data de 26.05.2023.

Atenție ! Există si o limită de 100 de participanți iar copiii trebuie să fie însoțiți de părinți sau tutori, ce sunt ”direct responsabili pentru siguranța copiilor pe toata durata concursului!” și se vor asigura că peștele este eliberat imediat după ce arbitrul a cântărit capturile.

NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE!

„Cu ocazia zilei de 1 Iunie, ne dorim ca toți copiii sa câștige. Încurajăm apropierea de natură, mișcarea în aer liber, timpul petrecut în familie și bucuria rezultată în urma prinderii primului pește. Indiferent de numărul peștilor prinși, copiii sunt supuși unui test de răbdare și disciplină, calități atât de utile pentru practicarea pescuitului sportiv, dar și în viata de zi cu zi.” (Delta Spinning Club)

Clubul Delta Spinning este un club de referinţă în peisajul spinningului de competiţie din ţara noastră, un club modern în care respectul pentru mediu constituie parte integrantă a filosofiei de viaţă a fiecărui membru, potrivit informațiilor publicate de Primăria Tulcea.

Festivitatea de premiere va începe de la ora 12.30 și vor fi oferite diplome de „pescar” tuturor participantilor.

(sursă info și foto : comunicat de presă Primăria Tulcea)