Coliziune cu 3 victime, produsă la ieșirea din municipiu

12 decembrie 2022 | Eveniment
Coliziune cu 3 victime, produsă la ieșirea din municipiu

Coliziune cu 3 victime, produsă la ieșirea din municipiu

În urma unui accident rutier produs ieri după-amiază, la ieșirea din municipiul Tulcea către localitatea Agighiol, unde s-au ciocnit frontal 2 mașini, au rezultat 3 victime, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Delta” al Județului Tulcea.

Din păcate, două dintre victime au necesitat intervenția echipajului de descarcerare, după extracție, acestea fiind predate echipajelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea.

ISU Tl coliziune lg Tl spre Agighiol 2

ISU Tl coliziune lg Tl spre Agighiol 3 victime
Pompierii militari tulceni, ce au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere, au luat și măsuri de prevenire a incendiilor decuplând bornele bateriilor celor două autovehicule și au curățat carosabilul de lichidele cu potențial periculos pentru siguranța traficului.

Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiștii tulceni, a reieșit faptul că, un tânăr tulcean, în vârstă de 19 ani, din localitatea Nalbant, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mahmudiei din municipiul Tulcea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un tulcean în vârstă de 25 de ani din localitatea Frecăței, conform comunicatului de presă al IPJ Tulcea.

IPJ Tulcea coliziune lg Tl spre Agighiol

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 19 ani și a altor 2 pasageri din auto.

Ambii conducători auto dețineau premise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

(surse info, video, foto : buletin informativ ISU Delta Tulcea, comunicat de presă IPJ Tulcea)

 

Alte Articole

Marți, 25 iunie, tinerii sunt invitați la o vânătoare de mistere tulcene

Marți, 25 iunie, tinerii sunt invitați la o vânătoare de mistere tulcene

21 iunie 2024

Elevii și tinerii din orașul nostru care doresc să-și testeze abilitățile de detectivi pot participa la evenimentul intitulat "Murder Mystery Treasure Hunt”, o „vânătoare de mistere tulcene” organizată de Consiliul…

CISTESTE MAI MULT
Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

21 iunie 2024

UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI-FILIALA TULCEA ne invită azi, 21 iunie, 2024, de la ora 17:30, la Vernisajul expoziției SALONUL DE GRAFICĂ ȘI DESEN "VIOREL POIATĂ" 2024 , eveniment ce va avea…

CISTESTE MAI MULT