Stiri din tulcea

Coincidență macabră! Doi tulceni au murit loviți de mașini, în timp ce erau întinși pe asfalt, pe același drum din județ!

19 ianuarie 2022
Coincidență macabră! Doi tulceni au murit loviți de mașini, în timp ce erau întinși pe asfalt, pe același drum din județ!

Coincidență macabră! Doi tulceni au murit loviți de mașini, în timp ce erau întinși pe asfalt, pe același drum din județ!

Doi bărbați din județ în același mod, pe același drum, în zile consecutive, după ce au fost loviți de mașini, în timp ce erau întinși pe DN22-E87!

Aseară, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 E 87, la ieșire din localitatea Somova. Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit că, un bărbat în vârsta de 44 de ani, din localitatea Luncavița, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția Somova către Isaccea, ar fi acroșat un bărbat în vârsta de 42 de ani, din Tulcea, care se afla întins pe carosabil. Victimei i-au fost aplicate manevre de resuscitare de către un echipaj medical și a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea, dar ulterior a decedat. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Motivul pentru care victima era căzută pe asfalt, la ieșire din Somova încă se cercetează, dar neoficial bărbatul suferea de boli psihice și ar fi avut o criză epileptică.

accident batran lovit macin

Polițiștii tulceni mai anchetează un alt eveniment asemănător, care a avut loc cu o seară înainte, pe 17 ianuarie 2022, tot pe DN 22-E 87, dar în orașul Măcin. Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Jijila, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Florilor din orașul Măcin, ar fi acroșat un bărbat de 80 de ani care se afla întins pe carosabil. În urma impactului, victima a murit pe loc. Bătrânul ieșise de la barul din apropiere, în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat și a căzut pe șosea, într-o zonă cu luminozitate scăzută, astfel că șoferul nu l-a putut vedea la timp. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

politie rutira noaptea

În cele două cauze polițiștii au întocmit dosare de cercetate penală și efectuează în continuare verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii celor două evenimente rutiere.

Sursă info: comunicate IPJ Tulcea, Sursă foto: IPJ Tulcea, ilustrație