Clubul de echitație tulcean ”Real Racing” își deschide azi porțile

9 august 2022 | Sport
Clubul de echitație tulcean ”Real Racing” își deschide azi porțile

Clubul de echitație tulcean ”Real Racing” își deschide azi porțile

 

Pe parcursul acestei săptămâni porțile clubului de echitație Real Racing sunt deschise pentru cei ce vor să petreacă momente de tihnă în aer liber, împreună cu familia sau prietenii, la doar câteva minute de centrul orașului, în proximitatea Satului Pescăresc, transmite Primaria Tulcea.

Club Hipic Real Racing Tulcea & Asociația Eliot House prezintă: ,,Cavalerul Danubian” & ,,Echitație la porțile deltei”, 2 evenimente ce se desfășoară în perioada 9-13 august 2022, în incinta Clubului Sportiv Real Racing Tulcea, Șos. Murighiol km 3,5, zilnic, începând cu ora 16.30.

,,Cavalerul Danubian” (9-11 august) dezvoltă o serie de evenimente începută anul trecut la care s-au adăugat elemente de istorie, etnografie și folclor în cadrul activităților sale în scopul educației, cunoașterii și promovării valorilor culturale și istorice și prezentării acestora sub forme acesibile și plăcute copiilor și tinerilor.

Real Racing Cavalerul Danubian aug 22 Primaria

,,Echitație la porțile deltei”(12-13 august) este un concurs devenit deja tradiție, ce propune o serie de probe hipice deosebit de spectaculoase.
Spectatorii sunt așteptați să petreacă momente speciale în tribunele Real Racing în zilele de Vineri (orele 17.00-21.00) și Sâmbătă (orele 9.00-12.00 și 17.00-21.00).

Real Racing Concurs echitatie aug 22 Primaria

Preocuparea Real Racing Echitatie pentru cultivarea celor mai bune trăsături morale și sportive în jurul sporturilor ecvestre va călăuzi aceste evenimente, adresate în special tinerilor:

,,Sunt copii care frecventează acest club de foarte mulți ani, ei s-au format, educat și responsabilizat cu și prin activitățile desfășurate aici și oamenii alături de care au crescut. Aceștia au devenit tineri și adolescenți care înțeleg ce înseamnă colegialitatea, ajutorarea, voluntariatul, empatia și grija față de animale.
Părinții au și ei ocazia să manifeste alături de copii acele părți din ei înșiși care așteptau tăcute ocazia de manifestare.
Ne bucurăm, călătorim și muncim împreună și învățăm unii de la ceilalți în cele mai felurite moduri, descoperindu-ne astfel pe noi înșine.”
(Real Racing Echitatie)

Evenimentele beneficiază de cofinanțarea Primăriei Municipiului Tulcea.

PROGRAM CAVALERUL DANUBIAN ediția 2022 :
Ziua 1 – 09 august
Cursuri de dezvoltare personală , aspecte istorice,cursuri și proiecții în prezentare didactică despre Civilizația Danubiană.
Ziua 2 – 10 august
Cursuri de dezvoltare personală, aspecte de spiritualitate și folclor, cursuri și proiecții în prezentare didactică despre Zamolxe zeul geto-dacilor și legende vii din Dobrogea.
Ziua 3 – 11 august
Pregătirea cailor pentru paradă, expunerea și jurizarea concurenților, ședință foto

Real Racing parada Satul pescaresc

Concursul cel mai frumos cal: UN CAL DE POVESTE.

(sursă info și foto : fb primariatulcea)

Alte Articole

Primul Gravity Park pentru tinerii tulceni, inaugurat la final de săptămână

Primul Gravity Park pentru tinerii tulceni, inaugurat la final de săptămână

29 mai 2024

  Inaugurarea primului parc pentru sporturi urbane, dar și activități creative și relaxare, construit în municipiul Tulcea, GRAVITY PARK, va avea loc în acest final de săptămână, activitățile dedicate acestui…

CISTESTE MAI MULT
Karatiști din 7 județe și din R. Moldova, la Tulcea, pentru „The Little Samurai’s Challenge Cup” 2024

Karatiști din 7 județe și din R. Moldova, la Tulcea, pentru „The Little Samurai’s Challenge Cup” 2024

27 mai 2024

  La cea de-a III-a ediție a concursului „The Little Samurai's Challenge Cup", ce a avut loc sâmbătă, 25.05.2024, în sala de sport multifuncțională „Iulian Daniel Pohariu" Tulcea s-au înscris…

CISTESTE MAI MULT