Stiri din tulcea

Circuit de mountain bike, în zona Bididia, inaugurat pe 1 iulie 2023

12 iunie 2023
Circuit de mountain bike, în zona Bididia, inaugurat pe 1 iulie 2023

Circuit de mountain bike, în zona Bididia, inaugurat pe 1 iulie 2023

 

Tulcea va avea un circuit de mountain bike, anunță Primăria Municipiului Tulcea, care amenajează, în parteneriat cu Direcția Silvică Tulcea, un traseu de 6 km, cu 224 metri diferență de nivel și grad de dificultate în competiții: mediu-avansat, în zona Bididia.

Potrivit sursei, pregătirile sunt pe ultima sută de metri, în prezent se definitivează detaliile tehnice, urmând ca circuitul să fie inaugurat odată cu Concursul de MountainBike Aegyssus XCO, în data de 1 iulie 2023, în cadrul 𝐀𝐄𝐆𝐘𝐒𝐒𝐔𝐒 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 𝐅𝐄𝐒𝐓 𝟐𝟎𝟐𝟑.

Circuitul va rămâne la dispoziția tuturor tulcenilor pasionați de mountain bike, fiind vorvba de un traseu ce poate fi abordat cu ușurință și de amatorii de plimbări pe bicicletă

Concursul Aegyssus XCO va reprezenta Etapa a 2-a din Cupa României XCO și Etapa a 3-a din Cupa României XCO Copii ( n.r. XCO = Olympic Cross Country) și este deschis si riderilor amatori nelegitimați.
Înscrierile la competiție se fac pe site-ul concursului http://aegyssusxco.ro.

Aegyssus XCO site competitie iulie 23

𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥ul 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐀𝐄𝐆𝐘𝐒𝐒𝐔𝐒 𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 𝐅𝐄𝐒𝐓 𝟐𝟎𝟐𝟑 , organizat de Primaria Tulcea, va avea deschiderea la finalul acestei luni și până atunci, copiii se pot înscrie pentru a participa la competițiile din 13 ramuri sportive : mountain bike, kaiac-canoe, triatlon, semimaraton, streetball, tenis de masă, tenis de câmp, șah, fotbal, lupte, kempo, karate și box, în perioada 1 – 9 iulie 2023.

Participarea este liberă, iar înscrierile se fac prin intermediul cluburilor și asociațiilor sportive tulcene partenere.

(surse info , foto : fb primariatulcea, aegyssusxco.ro, fb federatiadeciclism)