Stiri din tulcea

Cetatea Enisala este printre cele mai populare castele si cetăți din România

9 august 2023
Cetatea Enisala este printre cele mai populare castele si cetăți din România

Cetatea Enisala este printre cele mai populare castele si cetăți din România

Printre câștigătorii celei de-a treia ediții a Recenziei de Aur, un proiect anual prin care premiază cele mai apreciate locații de pe Google Maps, se află și Cetatea Medievală Enisala , conform unui comunicat de presă Google Recenzia de Aur 2023, primit la redacție.

Pentru ediția de anul acesta, Google a premiat cu Recenzia de Aur nouă monumente istorice.

Castelele și alte obiecte istorice sunt unele dintre cele mai bine cotate atracții evaluate de utilizatori pe Google Maps iar proiectul Google Recenzia de Aur și-a propus ca anul acesta să facă vizibile cele mai apreciate monumente istorice din CEE (Europa Centrală și de Est) pe Google Maps.

Selecția include, pe lângă România, și alte țări precum Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Croația.

Pentru analiză, Google a selectat locațiile cu un profil verificat și actualizat în Google Profilul Companiei, din categoriile castele, palate, cetăți și fortărețe.
Câștigătorul din fiecare regiune istorică a României a fost locația cea mai apreciată din aceste categorii, respectiv cea care a avut cel mai mare număr de recenzii pe Google Maps în regiunea sa și un rating de peste 4,5 stele.

Selecția celor nouă câștigători premiați cu „Recenzia de Aur” a fost făcută în urma datelor disponibile pe Google Maps la momentul analizei, în luna mai 2023.

(sursă info și foto : comunicat de presă Google Recenzia de Aur 2023)