Stiri din tulcea

Casa Verde Fotovoltaice – bugetul alocat regiunii Bucureşti-Ilfov a fost epuizat în 9 minute

19 mai 2023
Casa Verde Fotovoltaice – bugetul alocat regiunii Bucureşti-Ilfov a fost epuizat în 9 minute

Casa Verde Fotovoltaice – bugetul alocat regiunii Bucureşti-Ilfov a fost epuizat în 9 minute

Azi, de la ora 10.00, s-a dat startul înscrierilor în Programul Casa Verde Fotovoltaice pentru persoanele fizice din regiunea București – Ilfov și bugetul de aproape 100 de milioane de lei, alocat regiunii, a fost rezervat integral în 9 minute, cu un număr de 4.993 de persoane fizice vizate ce s-au înscris în aplicația informatică destinată Programului Casa Verde , după cum a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Tulcenii care doresc să-și instalaleze sisteme de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică prin acest program derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu mai au 3 săptămâni la dispoziție pentru a se documenta în acest sens, deoarece începând cu data de 9 iunie se vor deschide înscrierile pentru regiunea Sud-Est.

AFM Progr Casa Vd Fotovoltaice inscriere pers fizice mai iunie 23

La fel ca în cazul regiunii București – Ilfov, pentru care erau rezervate 3 zile pentru înscriere și Regiunea S-E are alocate 3 zile, 9, 12 și 13 iunie 2023, dar „interesul pe care oamenii îl au față de acest program, prin care AFM oferă fiecărui beneficiar o subvenție de 20.000 de lei , au făcut ca sesiunea de înscriere de astăzi să se încheie în câteva minute.

Pentru persoanele interesate, pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu este disponibil Manualul de înscriere a solicitanților persoane fizice în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice.

Manualul de înscriere a fost realizat pe o versiune de test a aplicatiei la care sesiunile NU corespund calendarului real al programului, întrucât scopul acestui material este exclusiv de prezentare a modalității de înscriere în aplicația informatică,
informează Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM)

(sursă info, foto : fb afm.ro)