Casă în flăcări în Murighiol

11 mai 2022 | Eveniment
Casă în flăcări în Murighiol

Casă în flăcări în Murighiol

 

În această dimineață, în jurul orei 5:30, Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din comuna Murighiol, a transmis Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea.

La fața locului s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere și 13 subofițeri. De asemenea în sprijin s-a aflat și SVSU Murighiol.
Din fericire, la sosirea echipajelor nu erau persoane în locuință.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 3 ore . Au ars circa 150 de mp pătrați, mansardă și o terasă din spatele locuinței.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

La intervenție au fost implicate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu 14 subofițeri și un echipaj al SVSU Murighiol, cu doi membri.

ISU Casa in flacari drona

 

( sursă info, foto și video : ISU Delta Tulcea)

Alte Articole

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

19 iulie 2024

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Săptămâna Interetnică, eveniment organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate - EUdivers, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Tulcea, va începe în data…

CISTESTE MAI MULT
S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”,…

CISTESTE MAI MULT