Stiri din tulcea

Caravană de vaccinare împotriva COVID-19 în județul Tulcea

19 ianuarie 2022
Caravană de vaccinare împotriva COVID-19 în județul Tulcea

Caravană de vaccinare împotriva COVID-19 în județul Tulcea

Vineri, 21 ianuarie, municipiul Tulcea va găzdui Caravana Vaccinării #oamenicamine, o campanie dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată de mediul privat din România. Locuitorii municipiului Tulcea vor avea ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID-19, precizează Primăria Tulcea într-o informare de presă.

Totodată, în acest weekend, în Piața Civică se va desfășura Maratonul Vaccinării, acțiune organizată de Primăria Municipiului Tulcea în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Tulcea.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării #oamenicamine, vineri, 21 ianuarie, în Piața Civică. Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală.  Caravana vaccinării #oamenicamine va continua și în județ, la Babadag și Topolog, în zilele de 22 și 23 ianuarie.

precizează Primăria Tulcea.

Campania #oamenicamine a luat startul anul trecut de la București, în 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”. Prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic, organizată și susținută de mediul privat din România, #oamenicamine, a făcut cunoscută vocile medicilor în spațiile publice din Dolj, Olt și Argeș (imagini din Craiova, Frățila, Slatina și Pitești).