Stiri din tulcea

Carambol între Cerna și Măcin, cu trei victime

26 august 2021
Carambol între Cerna și Măcin, cu trei victime

Carambol între Cerna și Măcin, cu trei victime

Grav accident rutier produs în această după-amiază pe DN 22D între localitățile Cerna și Măcin, în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului violent, primele două mașini au ricoșat în câmp. Cea de a treia a fost doar zgâriată.

Doi șoferi și un pasager au avut nevoie de îngrijiri medicale.

carambol cerna macin 3

carambol cerna macin 2

La fața locului au ajuns de urgență un echipaj de la Secția de Pompieri Măcin, o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Ambulanței Tulcea.

Pompierii militari au intervenit atât pentru acordarea primului ajutor celor trei victime, dar și pentru asigurarea măsurilor PSI, pentru ca mașinile să nu ia foc.

În urma evenimentului, au rezultat trei victime, doi bărbați și o femeie, care au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior refuzând transportul la spital.

Din primele verificări a reieșit că un bărbat de 64 de ani din localitatea Turcoaia, în timp ce conducea un auto din direcția Cerna către Măcin, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto condus de un bărbat de 76 de ani din Galați, care circula pe sensul opus de mers, ulterior, cel din urmă intrând în coliziune cu un alt auto care circula din direcția Cerna-Măcin.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 64 de ani și a unui pasager din același auto și rănirea conducătorului auto de 76 de ani.

Potrivit IPJ Tulcea, cei 3 conducători auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.