Stiri din tulcea

Carabinieri, dar și militari din alte opt state, în vizită la Jandarmeria Tulcea

14 octombrie 2021
Carabinieri, dar și militari din alte opt state, în vizită la Jandarmeria Tulcea

Carabinieri, dar și militari din alte opt state, în vizită la Jandarmeria Tulcea

Ofițeri ai Jandarmeriei din Italia, Franța, Brazilia, Iordania, Madagascar, Mali, Rep. Moldova, Tunisia și Ucraina au fost ieri invitați de seamă ai Jandarmeriei Tulcea.
vizita ofiteri straini ijj tulcea 2
Inspectoratul de Jandarmi Tulcea a primit vizita de studiu și documentare a unui număr de 14 ofițeri din cadrul #CursuluiSuperiorInternațional, care se desfășoară în cadrul Școlii de Aplicație pentru Ofițeri ,,Mihai Viteazu” a Jandarmeriei Române.
Promoția 2021 a Cursului Superior Internațional este formată din ofițeri din cadrul unor instituții de stat precum Jandarmeria Franceză, Brazilia, Iordania, Italia, Madagascar, Mali, Rep. Moldova, Tunisia, Ucraina și Jandarmeria Română.
Inspectorul șef, colonel Bordei Ion, a susținut o prezentare a tehnicii din dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea și a principalelor misiuni executate, urmată de vizite la obiectivele de interes din municipiul Tulcea.
vizita ofiteri straini ijj tulcea 5
vizita ofiteri straini ijj tulcea 3
vizita ofiteri straini ijj tulcea 1
Ofițerii străini au fost invitați inclusiv să viziteze Centrul Muzeal Delta Dunării!
vizita ofiteri straini ijj tulcea 8
vizita ofiteri straini ijj tulcea 7
vizita ofiteri straini ijj tulcea 6
vizita ofiteri straini ijj tulcea 4
Obiectivul principal al cursului și implicit al vizitei la Tulcea este reprezentat de pregătirea ofițerilor pentru exercitarea de funcții specifice în cadrul unui stat major internațional pe timpul misiunilor de menținere a păcii sub mandat ONU.