Stiri din tulcea

Campania Națională ,,Curățăm România’’ continuă și în Rezervația Biosferei Delta Dunării

14 aprilie 2022
Campania Națională ,,Curățăm România’’ continuă și în Rezervația Biosferei Delta Dunării

Campania Națională ,,Curățăm România’’ continuă și în Rezervația Biosferei Delta Dunării

ARBDD transmite că se continuă acțiunile de ecologizare prin Campania Națională ,,Curățăm România’’ în Rezervația Biosferei Delta Dunării!
276156123 2699968060147744 5044382330567080769 n
Astăzi acțiunile de igienizare au avut loc în raza UAT-urilor Murighiol și Sf. Gheorghe din Rezervația Biosferei Delta Dunării. Peste 1 tonă de deșeuri din plastic, metal, hârtie/carton au fost colectate din zona plajei Sf. Gheorghe și a zonei strict protejate Sărături – Murighiol. S-au alăturat comisarilor din cadrul Comisariatului Regional Murighiol – Sf. Gheorghe al ARBDD, 78 de voluntari, elevi ai Școlilor Gimnaziale din localitățile Murighiol și Sf. Gheorghe, precum și reprezentanți ai primăriilor.
Mulțumim tuturor celor implicați!
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copil şi corp de apă
Ieri, la Sulina, s-a desfășurat o amplă acțiune de ecologizare, organizată în cadrul Campaniei ” Curățăm România” inițiată de către Ministerul Mediului, ocazie cu care s-a colectat o cantitate de 5 tone de deșeuri abandonate în perimetrul localității, în bazinul AZL, precum și pe plajă.
Alături de reprezentanții Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (Comisariatul Regional de control și Centrul de Vizitare din Sulina) au participat la acțiune 180 de voluntari, elevi ai Liceului Teoretic Jean Bart din Sulina, Cercul de Ecologie și Protecția mediului Sulina, Asociația Traditional Delta Club Sulina, reprezentanți ai Primăriei Sulina și reprezentanți ai Gărzii de Coastă – Grup Nave Sulina. Tinerilor voluntari li s-a vorbit despre importanța colectării selective și despre cantitățile de plastic care se regăsesc în ecosisteme.
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, natură şi copac
Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, natură, corp de apă şi plajă
Ar putea fi o imagine cu în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 12 persoane, persoane în picioare şi cer
Ar putea fi o imagine cu copac şi în aer liber
Comunicat ARBDD